НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Samsung Galaxy S5 с премиера през април
Samsung Galaxy S5 с премиера през април

Samsung Galaxy S5 с премиера през април

Samsung Galaxy S5 – новият смартфон на корейската компания излиза на пазара през Април 2014

Samsung Galaxy S5Официалната премиера на най-новият модел на Samsung – Galaxy S5 ще бъде в началото на април месец тази година, а корейските производители обещават един напълно нов стилистичен дизайн, различаващ се от предшествениците си Galaxy S4 И Galaxy S3. Нововъведение е и иновативната защитна технология за сканиране на ириса на окото.

„Много хора са обезпокоени за сигурността на телефона си и са фанатично настроени към технологията за сканиране на ириса… Изследваме всички възможности” казва Йонг-хий Лий изпълнителен вице-президент на маркетинговия отдел на Samsung в специално интервю за телевизия Bloomberg News.

Технологията за сканиране на окото служи за идентифициране на собственика на телефона и може да се окаже сериозна конкуренция на технологията за сканиране на пръстов отпечатък, вече интегрирана в iPhone 5S и HTC One Max. Разбира се, инженерите на Samsung трябва да положат огромни усилия в разработката на ирис скенера, за да избегнат негативните критики, които получи HTC One Max.

Samsung имаха намерение да включат сканирането на пръстов отпечатък на техния таблет Galaxy Note 3 през септември миналата година, но в последния момент се отказаха поради не достатъчната надеждност на технологията за сега.

„До някаква степен е вярно, че при преминаването от Galaxy S3 към по-новия модел Galaxy S4 потребителите не усетиха реална разлика между двата модела, що се касае до дизайна и респективно не постигнахме желаните пазарни резултати” заяви Йонг-хий Лий за телевизия Bloomberg. „С новия Galaxy S5 ние се връщаме към основите. Ще заложим на нов дизайн на дисплея, гърба на телефона и калъфчето”.

Samsung Galaxy S5 ще се появи на бял свят в края на март – началото на април, точно година след предшественика си Galaxy S4. В същия период ще излезе и подобрена версия на Samsung Gear – „умният часовник”.

samsung-galaxy-s5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*