НОВИНИ
Home / Гейм Зона / RockStar анонсираха дългоочакваната GTA V Los Santos
RockStar анонсираха дългоочакваната GTA V Los Santos

RockStar анонсираха дългоочакваната GTA V Los Santos

Юли месец е изпълнен с приятни новини за геймърите, след като от RockStar Games анонсираха дата за излизане на пазара в Америка на новата GTA V Los Santos – 17 Септември 2013г. Макар да остават около два месеца, не толкова дълго време на фона на 5 годишното очакване, сериозните фенове на поредицата нямат търпение и вече чупят всички рекорди по предварителни продажби.

GTA_5_WALLPAPERЗа да задоволят до някаква степен нетърпението на феновете от RockStar пуснаха видео трейлър поясняващ ни геймплейът на играта. Той ни запознава с графиките и специфичното управление, което търпи доста промени в тази версия на GTA. Главните герой този път са три, а играчът ще има възможност да превключва между тях във всеки един момент. Тук ще ви покажем петте неща, които правят най-голямо впечатление от геймплей трейлъра.

1. Превключването между героите е бързо, лесно и забавно

За първи път в GTA поредицата главните герои са три – Тревор, Майкъл и Франлин, всеки от които има различни умения и специалности. По време на мисия играчът ще може във всеки един момент да превключи между героите и тяхната гледна точка. Извън мисиите също ще може да се превключва между героите и да се взаимодейства между тях както пожелае играча.

2. Графиката е невероятна

RockStar Games потвърдиха, че графиките използвани в геймплей трейлъра са взаимствани от реална игрова ситуация на PlayStation 3. В GTA V Los Santos изглежда, че света и игровата катра ще бъде най-голямата до сега, а графиката достига лимитите на PS3 и Xbox360 конзолна генерация. Кой има нужда от PS4 или Xbox One при това положение?

3. Играчите сами ще определят как да бъде извършена дадена мисия

Взимайки всички ключови решения сам, играчът може да избере с кой герой да започне мисията, как да бъде подготвена самата мисия и по кой начин да стане това. Тази нелинеалност на сюжета, съобщават от RockStar, ще отключи креативността на играча.

4. Ще има много мини игри преплетени в главния сюжет

Лов, подводно гмуркане, тенис, велосипедни състезания, тренировъчна стрелба, хазартни игри, лов на глави, парашутизъм и парапланеризъм са само част от дейностите извън мисиите. Сигурни сме, че това е само малка част от списъка с мини игри, които обещават на играча, че няма да скучае.

5. Персонализиране на героя и тунинг на автомобилите

GTA V обещава да бъде много по-цветна и забавна от сивия свят на предшественика си GTA IV. С добавянето на татуировки по тялото на героя, различни стилове облекла и възможност за визуален тунинг на личния автомобил, GTA V ни пренася в едно напълно ново разбиране за компютърна игра.

Всичко това, вярваме ние, са само част от нововъведенията в GTA V Los Santos. Не е далеч момента, в който ще разберем дали сме били прави и ще се потопим в зашеметяващия свят на Grand Theft Auto V. За сега ви оставяме да се насладите на геймплей трейлъра и да се присъедините към милионите очакващи 17 Септември 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*