НОВИНИ
Home / TV, HiFi и Проектори / LED ТЕЛЕВИЗОР – SONY KDL-32W651
LED ТЕЛЕВИЗОР – SONY KDL-32W651

LED ТЕЛЕВИЗОР – SONY KDL-32W651

Обща характеристика и дизайн

Серията телевизори  W6 на Sony Bravia се отличават с ултра-тънък дизайн и ниска консумация на енергия.  LCD панелите са снабдени с подсветка светодиоди (Edge LED)  по ръба на дисплея. Те обогатяват цвета и увеличават контраста, насочвайки светлината там, където е най-необходима.

Възползвайте се от всички източници на висока разделителна способност, като например телевизионни програми и сателитна Freeview HD,  блу-рей филми и видео игри за последно поколение конзоли – ще останете очаровани от съчетанието образ и звук.  В SONY KDL-32W651 са интегрирани говорители Bass Reflex Box и респективно туитъри.  Първите  увеличават ниските честоти за дълбок и задоволяващ бас а туитърите осигуряват ясни и детайлни високи честоти. Иновативният SONY KDL-32W651 се предлага в 2 размера: 32 и 42 инча. Неговата цена е изключително приемлива, изхождайки от наличните му функции, дизайн и характеристики.

С лекота бихме могли да окачествим дизайна на SONY KDL-32W651 като елегантен и изискан. В действителност екрана в най-тънката си част има едва 1,58 см, дълбочина а в най-дебелата 6,9 см. Високоговорителите по никакъв начин не нарушават елегантната визия на телевизора. Те са  са компактно разположени в задната част. Изисканата поставка включена в комплекта също впечатлява с изразителен дизайн. Ако все пак решите да закрепите SONY KDL-32W651 нямате нужда от допълнителна поставка. Вградената стойка на телевизора би могла да се използва и като скоба за монтиране.

Изображение и Звук

LED ТЕЛЕВИЗОР – SONY KDL-32W651 притежава интелигентно Ядро, което променя цвета си според източника на съдържание. Имате възможност и да подберете режим на гледане, подходящ за всякакви програми. Ъгълът на виждане е 178 градуса, както хоризонтално, така и вертикално. За движенията на изображението се грижи X-Reality Pro, пълна Motionflow XR 200 Hz, осигуряващи естествени цветове, точни и плавни движения. Ако все пак имате недостиг на насочваща светлина, затова се грижат Hite LED диоди по ръба на дисплея на телевизора. Както отбелязахме по-горе те насочват светлина там, където тя е най-необходима, обогатявайки цвета и увеличавайки контраста на картината. Потребителят може да избира различни режими на картината, които включват няколко специфични за филми, за снимки, за развлечение и спорт. Същото важи и за видео игри, със специален режим на супер висока резолюция. От друга страна, USB 2.0 порт поддържа USB flash памет или преносим твърд диск и ви позволява да гледате видеоклипове в AVCHD, MPEG-1, MPEG-2, MP4, AVI, MOV, WMV, MKV, и 3GPP.

tv2SONY KDL-32W651 е снабден с чифт тънки двупосочни високоговорители със субуфери, създадени, за да покрият целия честотен обхват с балансиран отговор. Мощността на звука е 2×5 W а настройките за звуковия режим са:  Стандарт, Кино, Спорт, Музика, Игра, Компресирано аудио. Sony са предоставили и съраунд звук технология, наречена S-Force Front Surround, която осигурява добро представяне дори когато зрителят не седи точно пред телевизора. Говорителите  Bass Reflex Box създават учудващо плътен звук, величавайки ниските честоти за дълбок, задоволяващ бас. SONY KDL-32W651 има аудио изход за 5.1-канален звук, и може да се справи с многоканални аудио формати като Dolby Digital, Dolby Digital Plus и Dolby Pulse. Sony Bravia W6 серия включва безжична свързаност, интегрирана Wi-Fi и има  предварително инсталиран уеб браузър (Opera).

tv1Бихте могли да имате достъп до всички онлайн съдържания и услуги, достъпни чрез Sony Network Enternainment платформа. Те включват видео по заявка, музика, онлайн видео и социални мрежи (Facebook и Twitter). Просто добавете уеб камера, подобна на Sony CMU-BR200, който е на разположение като аксесоар, за да направи Skype видео разговори от телевизора. Според доста критици, пишещи ревюта цената на този телевизор е дори ниска за предлаганите от него възможности. В обобщение, SONY KDL-32W651 е идеален за средно големи помещения и пространства, където зрителите седят близо до екрана. Те осигуряват ясни, детайлни изображения с добър звук, независимо дали са от източници с висока разделителна способност като Интернет или съхранявани на таблети и смартфони.

X-Reality PRO доближава всичко до Full HD
Насладете се на снимки и видео от смартфон на своя телевизор
Открийте един свят на музика, филми, телевизия и приложения
Сцени с плавно действие с Motionflow XR 200Hz
Насладете се на ясен звук с пълен диапазон
Вдъхнете живот на изображенията с подсветката Edge LED
Закрепете телевизора си на стената без необходимост за допълнителна поставка

http://www.youtube.com/watch?v=DnYPjiV9JJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*