НОВИНИ
Home / Гейм Зона / E-3lue Cobra – геймърска мишка на достъпни цени
E-3lue Cobra – геймърска мишка на достъпни цени

E-3lue Cobra – геймърска мишка на достъпни цени

poza1Геймърска серия Cobra на E-3lue е не само удобна за употреба, но и задминава конкуренцията си, предлагайки допълнителна стойност на ниски цени.

С безспорния си ергономичен контрол и баланс геймърска мишка E-3lue Cobra за кратко време привлече вниманието на геймърската общност. Японския бранд бързо наложи името си на пазара с качествената периферия, която предлага и неспирния си порив към нови изследвания в сферата. Със своите 3 нива на скорост на DPI (600/1000/1600) и безпрецедентна цена под 30 лв., Cobra-M не се вписва в нито един познат до сега клас, а създава свой собствен. Интелигентния дизайн е така пригоден, че всеки бутон да е на идеалната позиция за по-прецизни реакции по време на игра. Мишката е проектирана да бъде максимално интуитивна, а комбинацията между micro switch и удължената повърхност на главните бутони (ляв и десен) ще ви помогне да свършите работата по-бързо, от колкото някога сте очаквали.

Forward и Backward бутоните са еднакво удобни както за сърфиране в мрежата, така и за прецизни задачи включващи графичен дизайн, анимация и аудио обработка. Инженерите от E-3lue са предвидили специално покритие на мишката, което я предпазва от UV лъчи. В допълнение патентования USB накрайник предпазва от инцидентни изключвания на мишката в най-напечените моменти.

Последно, но не на последно място AVAGO 5050 high gaming chipset вграден в мишката постига максимално натоварване от 16G. E-3lue са предвидили дори екстра технологии, подпомагащи прецизното управление на мишката – вградени антитежести. Смело можем да кажем, че на пазара не е имало друг с подобни характеристики на толкова ниска цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*