НОВИНИ
Home / Сравнения / 6 причини защо Електронните Четци като Kindle и NOOK са по-добри от Книгата
6 причини защо Електронните Четци като Kindle и NOOK са по-добри от Книгата

6 причини защо Електронните Четци като Kindle и NOOK са по-добри от Книгата

6 причини защо Kindle е по-добър от книгата

Няма нищо по-хубаво от това да държите книга в ръка, да усещате гладката корица на чисто нова книга, да разлиствате из страниците и този мирис… миризмата на нова книга. Разбира се те изглеждат невероятни, наредени по рафтовете – наредени по цветове, томове, жанрове и т.н. Сякаш ви говорят и приканват: „ела ме прочети…“

Но …

Четците за електронни книги като Амазон Kindle или NOOK SIMPLE TOUCH Електронни Четци Киндъл или Nook

Независимо дали обичате или ненавиждат идеята за е-книги, има ужасно много да се каже за това, че цяла библиотека e в ръцете ви, не на последно място, че Kindle не се праши и не събира прах, както една библиотека.При въпрос на читатели, млади и стари, защо те обичат своите електронни четци, излезнаха на яве шест причини,
Защо Kindles са по-добри от истинските книги. А ВИЕ съгласни ли сте…
1. „Харесва ми да виждам книги където и да отида. Плюс това с e-четец пренасянето става много по-лесно и удобно.
Kindles са най-добрата и лесна за използване технология. Те са леки, здрави, лесни за транспортиране и се нуждаете само от една си ръка – понякога е от съществено значение другата ви ръка да е свободна, ако сте на път може да държите с едната си ръка своето дете или чокофредо, а другата вашият четец.

2. „Когато докоснете страниците на реални книги, страниците не се обръщай. Какво е това? Толкова много работа … “
Това ли е вашето ниво на мързел? Ако е така, тогава Kindle определено е за вас. Физически да се прелисти една страница може да изглежда не толкова голям проблем или въобще никакъв, но когато четете в леглото през нощта и такмо сте се настанили удобно, не се налага да се движите на всяка минута, по този начин само с едно докосване по екрана може да изпитате върховно блаженство.

3. „Nook и Kindle ми позволяват да си купувам нови книги по-често, отколкото ако отида…“
Цената е един голям плюс с Kindle. След като сте направили първоначалната инвестиция повечето книги са много по-евтино да се купи в електронна форма, налични са и много безплатни книги из интернет пространството… просто потърсете в чичо гугъл.

4. „Аз обичам, че Kindle позволява да натъпча цялата си библиотека вътре в него.
При пътуване спествяваме много пространство в куфара. Един електронен четец може да побере над 4000 книги в зависимост от модела.

5. „Kindle ми позволява да да променям шрифта и така да предпазвам очите си.
Достъпността е един от наистина големите предимства от притежаването на Kindle.
Amazon Kindle Voyage е с подобрен екран наподобява истинска хартия – без досадни отблясъци, дори и при силна слънчева светлина.

6. „Никой не може да разбере какво четете.“
Това е едно голямо преимущество, може да четете „Петдесет нюанса сиво“ и вашите деца няма да разберат, при зададен въпрос можете бързо да намерите отговор докато сте на работа…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*