НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Цифров Фотоапарат CANON PowerShot G15
Цифров Фотоапарат CANON PowerShot G15

Цифров Фотоапарат CANON PowerShot G15

През 2000-та година Canon отбелязаха крачка напред, пускайки първия цифров фотоапарат от своята G серия – G1. С него Canon започват да градят история – бърз, компактен и с по-голям отвор на диафрагмата G1 се лансира на пазара светкавично, позволявайки на любителите фотографи да разгърнат възможностите си в по-сериозна фотография. През 2004-2006-та година на пазара се появяват по-малки и по-евтини конкурентни марки, което довежда до разработването на по-новите им серии G7 и тенденцията се запазва и до днес с ЦИФРОВ ФОТОАПАРАТ CANON POWERSHOT G15.

4Canon Powershot G15  постига нови висоти в скорост, гъвкавост и креативни възможности, моделът предоставя на фотографите много причини да останат очаровани със своя компактен и олекотен, но здрав дизайн. Всичко започва с наскоро разработения 5x оптичен zoom с 28мм. f/1.6 – f/2.8 лещи, които предават идеален резултат на всяко ниво на приближаване, дори и при ниска светлина и могат да създадат драматични и меки фонове с дълбочина. В допълнение ще видим и системата на Canon HS, която комбинира високо чувствителен 12.1 мегапиксела CMOS сензор с DIGIC 5 процесор за изключително бърза работа и феноменално качество на снимките + вграден видео запис с 1080p пълно HD със стерео звук и кристална картина с 24 кадъра в секунда. Микрофоните на тази камера са поставени отстрани на фотоапарата и са със специална технология, блокираща нежелани звуци (например вятъра, който в други случай остава неприятна следа).

Ключови предимства:
Обектив с голям отвор на диафрагмата (f/1,8-2,8, 28 mm) и 5x варио от Canon
12,1-мегапикселов CMOS сензор; HS система с DIGIC 5
Интелигентен IS
7,5 cm (3,0″) LCD, OVF
Преден селектор, Пълен ръчен контрол, RAW
Full HD видео, HDMI-CEC
Бърз автофокус
„Смарт Авто“ и „Идентифициране на лица“
Режим HDR
Набор от аксесоари

Този модел на Canon е създаден да вдъхновява креативността.  Той може да снима в 12-битов RAW-JPEG формат, което позволява професионална обработка на вече създадената снимка.  Canon Powershot G15  стрeля значително бързо, като може да прави снимки до 10 кадъра в секунда с лекота. Освен това той предлага безкрайни възможности откъм настройка на режим снимане – от чувствителност на сензорите до наситеност на светлосенките. С този ход Canon успяват да достигнат до все повече потребители , удовлетворявайки техните индивидуални вкусове.
Независимо дали сте любител фотограф или начинаещ професионалист – ако търсите фотоапарат, който да побира в себе си всички необходими параметри за постигане на съвършено качесто на снимане, но без допълнителното тегло и възможности на сменяем обектив – то този модел е за вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*