НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Цифрова видеокамера – Canon LEGRIA HF G25
Цифрова видеокамера – Canon LEGRIA HF G25

Цифрова видеокамера – Canon LEGRIA HF G25

canon-legria-hf-g25Предимства на продукта

Canon представя своите най-нови допълнения за видеокамери серия LEGRIA от по-висок клас или Canon LEGRIA HF G25.

LEGRIA HF G25 е брилянтна камера за креативни видеоентусиасти. Не изпитва затруднения при слаба светлина, благодарение на Усъвършенстваният сензор HD CMOS PRO. Този сензор е проектиран за професионалните видеокамери на Canon за по-добро улавяне на светлината и осигурява около 20% по-добра чувствителност от своя предшественик.

HF диапазона, разполага с оптична стабилизация на изображението, както и 32x увеличение на оптичните лещи. Най-новата функция наречена „режим бебе“  представлява запис от няколко секунди, преди действителното натискане на бутона за запис. Тази функция на камерата е идеална за незабравимите моменти, като първите стъпки на вашето бебе.

Canon LEGRIA HF G25 притежава Full HD CMOS сензори, 7.5cm сензорен екран и прави запис в AVCHD формат. Това, което я отличава сред предшествениците й са включване на Wi-Fi и размер на съхранение.

Използваемост

Canon LEGRIA HF G25 е пригоден за използване по всяко време, като високите резолюции и функционалността му правят картината безупречна. Режимът “ Интелигентен IS“ е много добро решение за премахване на ефекта от люлеенето на видеокамерата. Разпознавайки сцената той автоматично избира точните настройки на оптичния стабилизатор на образа – по този начин предотвратява размазването. Режимите за подбор са 4 на брой и осигуряват детайлно видео във всяка ситуация. Режимът “ Интелигентен IS“ ще ви позволи да насочите вашето внимание  изцяло върху заснеманото събитие без да се налага въвеждането на допълнителни ръчни режими.
За по-напредналите трябва да опоменем ръчния фокус на обектива, който позволява управление на фокуса а от LCD дисплея е достъпно пълно ръчно управление, което гарантира пълно творческо изживяване.

Обща характеристика

От гледна точка на характеристиките си Canon LEGRIA HF G25 притежава ниво гама G и предлага висока апертура f/1.8 НА обектива, сензори за изображения и 20% подобрение на светлочувствителността. Това е и голямата й привилегия пред нейния предшественик.
Новият обектив на Canon LEGRIA HF G25 предлага само 10x увеличение, но има сравнително широк 30,4 мм широкоъгълен край. Най-новата оптична технология за стабилизиране на изображението, компенсира редица различни видове „люлеене“ на фотоапарата, дори когато използвате увеличение при бързи движения и прави Canon LEGRIA HF G25 изключително ефективен.
Сред характеристиките на Canon LEGRIA HF G25 са включени насочен микрофон, два SDXC слота за карти, 32GB вградена памет и електронен визьор за лесно заснемане при ярка светлина.

Накратко ключови ползи на : Canon LEGRIA HF G25
HD видеообектив на Canon
Усъвършенстван HD CMOS PRO сензор на Canon
Пълен ръчен контрол
Оптичен интелигентен IS
Избор на аудио сцена
8,8 cm сензорен LC дисплей
Instant AF; Разпознаване на лице
Защитен сенник на обектива
32GB вътрешна памет
2x SDXC слота

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*