НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Фотоапарат SONY CYBER SHOT DSC-HX50
Фотоапарат SONY CYBER SHOT DSC-HX50

Фотоапарат SONY CYBER SHOT DSC-HX50

МЪНИЧКО БИЖУ С ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

DSC_HX50V_Black_Right_TELE1-1024x819SONY CYBER SHOT DSC-HX50 е най-малкият фотоапарат с 30-кратно оптично увеличение. Този джобен размер фотоапарат изумява със своите възможности. С помощта на G обектива на SONY и оптичния стабилизатор на изображението (Optical SteadyShot) ще се насладите на високо детайлни снимки направени от големи разстояния.

Почувствайте усмивката на любимия човек, уловена за по-малко от половин секунда с помощта на високоскоростния автофокус, запечатайте с детайлност, цветност и реалистичност най-скъпия за вас момент. След това не се колебайте да споделите вашия шедьовър с приятели или социалната мрежа, използвайки вградената Wi-Fi връзка.

Едно от най-добрите предложения сред компактните фотоапарати, великолепен във всяка ситуация е
Sony DSC-HX50.
Всеки нуждаещ се от удобен и качествен фотоапарат, трябва да опита Sony DSC-HX50. По-малък, по-удобен, по-достъпен и с изключително практична форма, Sony Cyber Shot DSC-HX50 – широкоъгълен и с голям Zum. Sony DSC-HX50 притежава очарователен дизайн, отличаващ се с интуитивна функционалност и лесно достъпно меню. Предлага се в два цвята: Сив и Черен.

2Използваемост

Ако искате фотоапарат, който да е джобен, бърз и да реагира еднакво адекватно, както при добро осветление, така и на места със слаба светлина, то Sony DSC-HX50 е правилният избор. Той може да улови футболиста в другия край на стадиона, да направи снимки в тъмнината и да съхрани важните моменти от вашия живот.

Ефективната матрица 20.4MPx, оптичното увеличение 30x, 3 инчовия (7.5см.) LCD дисплей, новия 20,4 MP CMOS сензор Exmor R™ и мощния процесор BIONZ превръщат Sony DSC-HX50 в един от най-желаните фотоапарати на SONY. Не можем да подминем и факта, че този атрактивен модел разполага с приставка за различни интерфейси. Към нея можете да добавите електронен визьор, светкавица и дори микрофон.

Увеличението на Sony DSC-HX50 може да се използва ръчно. Неговият механизъм е от три части и дава по-голяма компактност. Не е голям, а обиколката е единствената забележка по камерата като цяло. Голямото увеличение спомага за създаване на дълбочина на полето и ефекти в автоматичен режим, както и обект на фокус, при замъглен фон.
Качеството на картината на Sony DSC-HX50 – Picture Quality 1 е последователно отлично. То поддържа високи скорости на резолюция дори при ниска честота на осветление и цели да избегне размазване на движението. Резултатите са изненадващо добри и това позволява да се снима без светкавица.

Освен гореизложените плюсове трябва да отбележим факта, че малкото бижу Sony DSC-HX50 възпроизвежда абсолютно зашеметяващо Hi-Def видео. Той стреля с 1080p при 50fps (или по-малко, ако предпочитате), и улавя невероятно количество детайли. Комбинацията между огромното оптично увеличение и стабилизацията на изображението позволява заснемането на устойчиви HD филми. Движението е изключително плавно, независимо дали проследявате обект, фиксирате върху една точка или мащабирате по време на заснемане. Резултата е впечатляващ – смело можем да твърдим, че Sony DSC-HX50 е достоен конкурент на повечето видео камери от този ценови диапазон.

3Ключови функции:

20,4 мегапиксела Exmor R CMOS сензор
30x оптично увеличение (35 мм еквивалент: 24-720mm)
Optical SteadyShot
3,0-инчов LCD екран, 921 хил. точки
Вградено  Wi-Fi
Гнездо за светкавица, електронен визьор или микрофон
Пълни ръчни настройки
Full HD 50p запис на видео
ISO 80-12800
5 cm минимално разстояние за фокусиране
10 кадъра в секунда непрекъснато снимане
Интелигентна  Sweep Panorama
Артистични ефекти

В заключение:
Не случайно наричат Sony DSC-HX50 „мъничко бижу с големи възможности“. Развихрете своето въображение и креативност. Започнете с автоматичните настройки, като постепенно преминавате на ръчни. Използвайте капацитета на 30-кратното оптично увеличение. Експериментирайте, заснемайки абсолютно зашеметяващи HD филми. Споделете вашите творби с приятели, използвайки вградената Wi-Fi връзка.  Лесното меню и навигация прави Sony DSC-HX50 толкова забавен. Насладете се на артистичните ефекти и изразете себе си в абстрактна светлина!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*