НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Таблет Samsung Galaxy Tab2
Таблет Samsung Galaxy Tab2

Таблет Samsung Galaxy Tab2

4Samsung GALAXY Tab 2 е стилен и лек таблет, с богата палитра от мултимедийни възможности  с който може да се провеждат мобилни и видеоразговори. PLS TFT LCD дисплеят е 10.1″ (25.65 см), с резолюция 1280×800, ярки цветове (16 милиона) и Gorilla Glass технология устойчива на надраскване. Бързата работа се гарантира от двуядрения 1GHz Cortex-A9 процесор, оперативната памет 1GB и мощния видеоускорител PowerVR SGX540. Той разполага с две камери – задна 3.15 MP и предна VGA за видеоразговори. GALAXY Tab 2 се предлага с вградена памет 16GB, безжична връзка WiFi и GPS. Операционната система е Android v4.1.2 и има меню на български език. Батерията е литиево-полимерна Li-Po 7000 mAh, осигуряваща готовност до 2000 ч и разговори до 10 ч.

Samsung GALAXY Tab 2 прелива от развлекателни функции за цялото семейство. Оборудван е с подходящо за всички възрасти богато мултимедийно съдържание, развлекателните центрове на Samsung Reader, Music и Video Hub се стартират директно от началния екран. Лесно достъпните S Suggest и Android Market също задоволяват апетита на потребителите за нови игри и приложения. Функцията „AllShare Play” представлява изключително приложение за споделяне на всички свързани с DNLA устройства, включително телефон, компютър и преносим компютър. Можете да преминете към интелигентно гледане на телевизия, включително дистанционно управление и управление на силата на звука, за да видите различни телевизионни предавания на „Twin View” или дубликата „Clone View“ и да продължите да гледате, движейки се свободно из дома. Зареждайте медийни файлове в услуги за интернет съхранение, за да ги гледате по-късно. С „Google+ Hangouts” можете да осъществявате групови разговори директно от всекидневната. Уникалната безплатна услуга „ChatON” допълва опциите за комуникация, за да включи мултимедийни съобщения, лесно споделяне на съдържание, стаи за групови чатове и дори микромрежа с приятели – перфектно решение за общуване с далечни приятели и роднини.

5„Jelly Bean” е последната операционна система Android, която допълва перфектно GALAXY Tab 2 с развит потребителски интерфейс с интуитивен дизайн, предлагащ безпроблемни преходи към всички използвани от семейството приложения. Новите, лесни за използване функции включват надграденото приложение „Gallery. По-лесен достъп и стартиране на предварително заредени мобилни приложения на Google, като YouTube, Google Search, Google Maps и други незаменими услуги от Google, които се използват от цялото семейство.

Samsung GALAXY Tab 2 разполага с широка гама от допълнителни аксесоари – калъфи, поставки и докинг станции

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*