НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Таблет Samsung Galaxy Note 8.0
Таблет Samsung Galaxy Note 8.0

Таблет Samsung Galaxy Note 8.0

1Запознайте се с най-новото предложение от Samsung –  таблет Galaxy Note 8.0 GT-N5110. Благодарение на компактните си размери (210.8 мм на 135.9 мм) той е лесно преносим и използваем навсякъде. 8 инчовият дисплей и уникалната технология на S химикалката Ви позволяват да се забавлявате и да творите навсякъде и по всяко време. Да се вършат няколко неща едновременно не е проблем, файловете се отварят бързо и лесно с технологията Air view, а снимането и обработването на снимки с двете му камери е изключително просто. Резултатите са с професионална прецизност. Този таблет би могъл да бъде една изключително елегантна и модерна електронна книга, която създава чувството у читателя, че борави и разлиства истинска книга. Широката гама от настройки ви позволява да пресъздадете желаният от вас цвят и тон на хартията, за да можете да се насладите напълно на четивото си.

Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5110 притежава технически характеристики, които бързо ще го превърнат във ваш любимец. Въпреки, че е с размерите на един обикновен тефтер, този таблет носи мощен четириядрен 1.6 GHz процесор и 2 GB RAM, които ще ви позволят да ползвате множество апликации едновременно без проблем. Двете камери, съответно 1.3 и 5 мегапиксела ще уловят и запазят всички ваши преживявания на своята вградена 16GB памет (има опция за добавяне на microSD карта с размер до 64GB).

Не искате да губите връзка с интернет? Освен, че този модел поддържа новата Bluetooth 4.0 технология той има възможността да се свързва с новата високоскоростна безжична технология Glonass, която никога няма да ви изневери.

Батерията на този таблет е 4600 mAh и е способна да издържи до 14 часа в режим на интензивна работа, а благодарение на S химикалката можете да го ползвате дори по-продължително време. Изхождайки от всичко написано по-горе, можем спокойно да заключим, че Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5110 притежава идеално съотношение цена – качество. Мултифункционален, удобен и с изискан дизайн бързо ще се превърне в любимата ви неразделна вещ.

Навсякъде, по всяко време този таблет ще бъде вашият верен помощник, който ще бъде винаги готов да подпомогне вашите креативни начинания или да прочетете любимата си книга, или да проверите пощата си, докато сте извън града, или просто да послушате музика – Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5110 ще бъде винаги готов за работа, пасвайки идеално във вашата ръка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*