НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Таблет Acer ICONIA A1-810
Таблет Acer ICONIA A1-810

Таблет Acer ICONIA A1-810

Acer отбелязват ръст на пазара на таблетите в средния ценови клас. Идеален пример за това е успешно наложилият се Acer Iconia A1-810 – добре подреден и дотъпен за всички таблет, който с нищо не отстъпва на своите конкуренти.

 Под семплия корпус се крият удивителни параметри, правейки го един удобен и лесен за ползване помощник. С 1.2 GHz четириядрен процесор, 1GB RAM и 3 варианта за вградена памет (8GB, 16 GGB и 32GB + слот за допълнителна памет до 32GB) – което съответно се отразява и на цената, този таблет съдържа всичко необходимо за да изпълни зададените му команди. Acer Iconia A1-810 разполага и с HDMI порт.

 Дисплеят на Acer Iconia A1-810 е с диагонал от 7.9 инча и оборудван с LED лампи за по-добра яркост, с 16 милиона цвята и е с резолюция 1024 х 768. Ъглите му на виждане  са много добри – до 170 градуса. Трябва да споменем и наличната поддържка на функцията multitouch.

Камерата на този таблет е 5 мегапиксела, с максимална резолюция 2592х1944. Поддържа функцията auto-focus и е способна да записва Full HD видео. Фронталния панел също има камера, която е VGA.

 Софтуерна база на Acer Iconia A1-810 – операционната система е Android 4.2 Jelly Bean. , разширяваща съвместимостта му с многобройните налични нови апликации. Освен това вече не е необходимо да сваляте файлове от SD картата на паметта на таблета, за да можете да ги ползвате – с този ъпдейт проблемът е решен и не само можете да слушате музика или да гледате видео – вече можете да пускате готови апликации директно от картата без никакъв проблем.
Acer Iconia A1-810 е много добре балансирано устройство, що се отнася до неговите технически характеристики и цена. Създателите му са го снабдили със всичко най-необходимо, така че да клони към висококласните предложения, като същевременно са успели да запазят цената такава, че дори потребителите с ограничен бюджет да могат да си позволят покупката.

 Като цяло Acer са се постарали да създадат максимално функционален модел таблет, който да е по всеки вкус и джоб. От това дали ще искате да проверите e-mail-а си, да направите снимка/видеоклип на важен за вас момент или просто да играете някоя по-нова игра – този таблет ще ви очарова. В завършек трябва да опоменем, че Acer Iconia A1-810  се предлага на пазара с корпус в два цвята: Бял и Черен. За да бъде съобразен докрай с изискванията и бюджета на потребителите Acer Iconia A1-810 се предлага и в два варианта твърд диск: 8 GB и 16GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*