НОВИНИ
Home / Забавление / Снимат части от „Междузвездни войни“ в България
Снимат части от „Междузвездни войни“ в България

Снимат части от „Междузвездни войни“ в България

Star Wars IIVЧаст от снимките на култовата фантастична сага „Междузведни войни” ще се снимат в България.

Като вероятни места за снимки се спрягат Дебелт и Ахтопол

Като вероятни места за снимки се спрягат районите на село Дебелт край Бургас, крайбрежието на Ахтопол и планинските масиви на Рила. Продуцентите на сагата имали информация, че в България има отлични условия за кино и планирали да работят и тук. Твърде е възможно като статисти и за по-епизодични роли да бъдат наети и родни актьори.

През миналата година в България беше заснета третата част от сагата „В името на краля”, където една от главните роли беше поверена на Мариан Вълев- Куката. Самият филм е американски, но в него участие взеха много български актьори.

Само преди няколко месеца в Дебелт и Созопол пък бяха заснети сцени от филма „Снайпер 5” с участието на холивудската звезда Том Беринджър. Самият той планира да снима в България и следващата част от военната екшънпоредица.

„Дисни” вече обяви, че ще произведе още три филма от поредицата „Междузведни войни”. Първата серия от продължението трябва да е с премиерна дата 18 декември 2015 година. Възможно е тя да бъде отложена с още няколко месеца. Освен в България, снимките ще се правят още и в Мароко, Тунис, остров Гренландия, Нова Зеландия, Тайланд, Бразилия, острови Фиджи и, разбира се, в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*