НОВИНИ
Home / Забавление / Серия слушалки от хип-хоп изпълнителя Ludacris
Серия слушалки от хип-хоп изпълнителя Ludacris

Серия слушалки от хип-хоп изпълнителя Ludacris

Световноизвестният хип-хоп изпълнител Ludacris пусна на американския, а от скоро и на европейския пазар собствена дизайнерска марка слушалки. Те са предпочитани от младежката аудитория меломани и по-специално феновете на хип-хоп музиката. Производител на слушалките е производителя на озвучителна техника Soul Electronics, а гамата им варира от малки тапи до големи наушници. Името Soul Electronics е гаранция само по себе си за качествен, кристално ясен звук. Цялата гама слушалки са съвместими с продуктите на Apple и всички водещи марки таблети, мп3 плейъри с 1/8 „(3.5 mm) или 1/4“ входящ жак за слушалки.

11Моделът Soul by Ludacris SL300 е флагманът на колекцията слушалки по дизайн на Ludacris. С техния филтър за активно намаляване на шума, спускащ се дизайн, и секси функционалности те са несъмнено пряка конкуренция на Monster Beats by Dr. Dre (дизайнерски слушалки от Dr. Dre). Включените в комплекта твърд калъф и два вида сменяеми кабела, в съвкупност с цената, по-ниска от тази на Monster Beats by Dr. Dre, ни кара горещо да препоръчаме този продукт на модерните музикални ентусиасти. Музикалната производителност на SL300 се подпомага от филтър за активно намаляване на шума, подсилвател на еквалайзера и баса, който симулира активен събуфер, често използван в жанрове като хип-хоп, R&B, рок и поп.

4Soul by Ludacris SL150 е от по-нисък клас от SL300, но също предлага невероятно качество на звука. Басовия звук е превъзходен, средните и високите тонове са кристално ясни и има възможност за ръчен аудио баланс. Елегантния дизайн отново е поверен на Ludacris и се предлага в две различни разцветки – хром/сребристо и изцяло в черно.

 

5Soul by Ludacris SL100 е най-ниския клас големи наушници. Те са леки, мощни и изключително издръжливи с възможност за сгъване за лесно съхранение. SL100 не отстъпва по мощност и качество на звука от предходните два модела. Кабелът е с Tangle технология, която предотвратява заплитане или пречупване.

 

6Soul by Ludacris SL99 и Soul by Ludacris SL49 са малките модели тапи. Те са деликатни и са по-скоро предназначени за активни хора в движение. Перфектни са за използване по време на тренировка или джогинг. Прецизността на звука е все така висока като на предходните модели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*