НОВИНИ
Home / Гейм Зона / Преносим компютър – DELL Alienware 17
Преносим компютър – DELL Alienware 17

Преносим компютър – DELL Alienware 17

DELL ALIENWARE 17 – уникалната визия, съчетана с безупречни характеристики превръща този преносим компютър мечта за всеки геймър.  Новия екстериорен дизайн улавя успешно същността  в предходните модели като едновременно с това разчупва линиите, с редица алуминиеви допълнения. DELL ALIENWARE 17  е доказателство, че визията на дадена серия продукти може да бъде подобрена драстично, но все пак да се запази усещането за успешната формула на Dell.

17-инчовият преносим компютър съдържа най-новите хардуерни компоненти, включващи новото четвърто поколение Core (или Haswell) архитектура, nVidia GeForce 700 видео карта, Intel Core i7-4700MQ 2.40 GHz, с 6 MB кеш, 16 GB RAM памет, 750 GB SATA HDD със скорост до 3 GB в секунда.

Тялото на DELL ALIENWARE 17  е обвито с анодизиран алуминиев корпус, подсилен с рамка от магнезиева сплав. Така дисплеят и вътрешните компоненти са в безопасност. Аеродинамичната вентилация на тялото гарантира по-дълъг живот на процесора. Разгъващият механизъм е способен да издържи над 20000 отваряния и затваряния, така че можете да го носите навсякъде с увереност. Районът около touchpad-а е направен от мека и удобна гума, която предотвратява дискомфорт при продължително ползване. Wi-Fi радио антената е монтирана на върха на капака на модела, за да се увеличи силата на сигнала и да се намали прекъсването на връзката.

Огромното количество от портове позволяват гъвкавост и мобилност, независимо от ситуацията – дали искате да включите допълнителен дисплей, колони или да прехвърлите филми и музика –DELL ALIENWARE 17 е винаги в готовност. Със своите 3бр USB 3.0 SuperSpeed и още един USB 3.0 с PowerShare технология (позволява да зареждате мобилни устройства дори когато лаптопът е изгасен или в режим на stand by.), RJ-45 gigabit Ethernet iPv6, порт за мини дисплей, HDMI 1.4 изход/1.3 вход, 9 в 1 четец за карти и още много други. Относно осветлението биха могли да се изпишат няколко страници с лекота, но ще опитам да се съсредоточа над най-важното: добавени LED акценти към задната част на капака, повърхността на тъч пада, и дори обгръщащ LED около основата на „шасито“. Степента на персонализация е възможна с осветителната система AlienFX. Има десетки възможни цветове, като всяка зона осветление има свои собствени настройки (клавиатурата е само четири различни зони осветление). Светлините могат да се настроят синхронно в един цвят или да се преобразуват редувайки между два цвята като забележете – дори времето за преобразуване би могло да се конфигурира!

DELL ALIENWARE 17  предлага няколко  варианта, различаващи се основно по вида на процесора и видеокартата, като може да се избира между Intel Core i7-4700MQ и Intel Core i7-4800MQ от новото Haswell поколение, както и между NVIDIA GeForce GTX 770M и NVIDIA GeForce GTX 780M. Разбирасе според окомплектовката и цената варира.
С продукта се предлагат и допълнителни софтуерни приложения, позволяващи да максимизирате удоволствието от играта – дали ще увеличите FPS-то, ще добавите динамично осветление или друго – това зависи само от вашите лични предпочитания и вкус.

Като цяло, DELL ALIENWARE 17  е достоен подобрен наследник на серията, комбиниращ в себе си уникален нов дизайн, мощен хардуер и главозамайваща функционалност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*