НОВИНИ
Home / TV, HiFi и Проектори / Портативна тонколона X-mini II
Портативна тонколона X-mini II

Портативна тонколона X-mini II

Музикалната мини система X-mini II е наистина уникална, тъй като осигурява възпроизвеждането на звук, впечатляващ като максимална сила и качество в невероятно компактен размер – направо няма да повярвате, че музиката излиза от тази малка кутийка, когато я свържете към източник на звук посредством 3.5 мм стерео жак. Самата портативна озвучителна система е чудесно допълнение към вашия мобилен телефон, музикален аудио плейър, преносим компютър и всяко едно друго устройство, което извежда звук.

4В основата на X-mini II е използван компактен висококачествен високоговорител с максимална мощност от 2W и 4 ома съпротивление, който е виновен за впечатляващото звучене на тази портативна аудио система и за моментния уау-ефект, който тя предизвиква от първия момент. На пръв поглед компактният размер не буди особено големи очаквания, но в момента, в който го включите високоговорителя наистина ще ви остави много приятно изненадани. Приятна изненада е възможността за последователно включване на повече от една тонколона, което предпоставя изграждането на съраунд система от X-mini-та.

Разбира се не на последно място остава и приятния и изчистен дизайн, който в комбинация с малките размери осигурява не само полезна функционалност по време на път, но и удобство при ползване. Размерите на портативния високоговорител X-mini II са едва 6 на 6 сантиметра, с височина от само 4,4 см., като при отварянето на високоговорителя за постигане на по-дълбок бас той става малко по-висок, но и звучи значително по-добре. Теглото на мини високоговорителя е едва 83 грама, като това включва и интегрираната презареждаема литиево-йонна батерия, която ви осигурява до 11-12 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане.

Самото презареждане на батерията става посредством стандартен mini-USB конектор, свързвайки високоговорителя към свободен порт на компютъра или електрически адаптер и отнема до 2.5 часа за пълно зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*