НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D3200
Огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D3200

Огледално-рефлексен фотоапарат Nikon D3200

626536988Прославете спомените си с мощния, но лесен за използване Nikon D3200.

Избора на първи огледално-рефлексен фотоапарат понякога може да се окаже наистина обезсърчаващо занимание. За щастие наскоро от Nikon пуснаха фотоапарат, който е предназначен не само за професионалисти, но и за напълно начинаещи любители на фотографията. Nikon D3200 разполага с богат набор от функции, подобряващи Вашите снимки, без значение от нивото на фотографски умения, които притежавате.

Дизайна на Nikon D3200 е взаимстван от предходната серия D3100, като са добавени освежаващи промени за по-удобен захват, а теглото на корпуса с батерия и карта памет е впечатляващо леко – 505 гр. Камерата приляга перфектно в ръката и не затруднява снимането, дори при екстремни обстоятелства и продължително „дебнене” на перфектния кадър.

114896772С 24,2-мегапикселовият CMOS сензор с формат DX вашите снимки ще са поразително ясни и детайлни. Отпечатани на голям формат те ще изглеждат великолепно, а при изрязване на определена секция от снимката, никога няма да загубите или влошите качеството дори и на най-малките детайли. Интегрираният „Ръководен режим” (Guide Mode) използва примерни кадри и ясни инструкции в няколко стъпки, за да покаже на начинаещите фотографи как да правят професионални снимки. 11-точковата система за автоматичен фокус и графичния процесор от последно поколение Expeed 3 правят бързо и прецизно автоматично фокусиране и обработка на кадъра, независимо дали обектът е извън центъра, движи се бързо или е напълно непредвидим. Благодарение на големия диапазон и високите нива на ISO (100-6400), правите чудесни снимки при слабо осветление или ясни снимки на бързо движещи се обекти. Притежава автоматична настройка на ISO, като ISO може ръчно да се увеличава до 12 800.

3448964339Nikon D3200 е не само фотоапарат, но и видеокамера с FullHD резолюция 1920х1080 при 30 кадъра в секунда, а аудито е кристално чисто благодарение на вградения микрофон. С тези параметри Вашите видеокадри се превръщат в истински филм и наслада за окото (H.264/MPEG-4 усъвършенствано видеокодиране). При свързване на фотоапарата с телевизор посредством HDMI кабел, можете да преглеждате и управлявате съдържанието лесно и бързо от дистанционното на телевизора.

Разположеният на гърба на камерата 3-инчов LCD дисплей е с резолюция 921,000 точки, които правят преглеждането на записано видео или използване на Live View за заснемане значително по-приятно, отколкото на предходните модели на Nikon. Над екрана е разположен рефлексен визьор на нивото на окото с пента-огледало.

Ако сте изправени пред избора на първи или нов огледално-рефлексен фотоапарат, Nikon D3200 е идеалният избор за Вас. Той ще разкрие Вашите фотографски умения в пълна степен и в същото време ще Ви даде възможност лесно и бързо да споделите със света емоциите на съответната сцена.

Повече подробности и пълна таблица с техническите характеристики можете да откриете ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*