НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Огледално-рефлексен фотоапарат CANON EOS 100D
Огледално-рефлексен фотоапарат CANON EOS 100D

Огледално-рефлексен фотоапарат CANON EOS 100D

Canon рядко поднасят изненада на своите потребители, но когато го направят резултатите са изключителни. Новото попълнение на серията EOS – 100D е един изключително компактен умален вариант на своя предшественик (700D) и то на разумна цена. Но нека размерите не ви заблуждават – CANON EOS 100D  притежава всичко необходимо, за да постигнете професионални резултати, дори фотографията да ви е само хоби.

 18-мегапикселовата камера CANON EOS 100D не само е способна да улавя всеки един ваш скъп момент, но и съдържа интуитивен софтуер, който ще ви помогне да направите този момент още по-специален. Вградените сензори ще препоръчат автоматично най-добрият режим за снимката, която искате да направите (като например Спортни събития, Пейзаж, Портрет, Храна, Деца и т.н.), но и ви оставя пълната свобода да изберете сами най-желания режим на снимане благодарение на вградения „Съветник за функциите”.

 Искате да снимате един красив пейзаж през прозореца на автомобил в движение? Няма проблем! Освен завидните си характеристики откъм качество на изображението този фотоапарат е способен да опреснява снимките с честота 4 кадъра в секунда. CANON EOS 100D е способен винаги да фокусира бързо и прецизно, дори и да снимате обекти извън центъра на кадъра

 HD видеозапис (1080p) не е проблем за този модел. Освен контрол над картината, вие също можете да пренастроите звука, за да получите желания резултат. А хибридната CMOS AF система ще се погрижи всеки един обект във вашия видеоклип да е на фокус.

Canon са се погрижили и за ориентацията в менютата – вграденият дисплей не само служи за снимане – той е сензорен с Clear view II TFT технология – сега можете да навигирате спокойно из менюто на фотоапарата, без да отделяте часове, четейки упътването и чудейки се кой бутон за какво служи в базовото меню. Дори можете да фокусирате, приближавате и отдалечавате изображението, когато снимате само с едно помръдване на пръста си.

Насладете се на идеално съотношение от цена, компактност и изключителни характеристики с CANON EOS 100D.
В днешният свят гъвкавостта е от значение и от Canon са се погрижили за това – Този огледално рефлексен фотоапарат притежава богата гама от обективи, светкавици и други аксесоари, които значително ще допринесат и подобрят функционалността му.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*