НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Новият е-четец Kindle Oasis (2016) e на супер цена
Новият е-четец Kindle Oasis (2016) e на супер цена

Новият е-четец Kindle Oasis (2016) e на супер цена

Новият е-четец Kindle Oasis (2016) залага на лукса

Нов Kindle Oasis (2016) е по-лек от една реална книга и може да побере хиляди книги и е на супер цена. Той е  най-висок клас електронен четец на Amazon и е по-малък и по-тънък от предшествениците си. Със своите 130 грама и дебелина от само 3,4 мм в най-тънката си част той е най-тънкият Kindle произвеждан от Amazon досега.

Той е  най-висок клас електронен четец на Amazon и е по-малък и по-тънък от предшествениците си. Със своите 130 грама и дебелина от само 3,4 мм в най-тънката си част той е най-тънкият Kindle произвеждан от Amazon досега.

Kindle Oasis е най-тънкия, най-светлият и най-скъпият четец за електронни книги на американският технологичен гигант Amazon.

Kindle Oasis e с изцяло нов ергономичен и изискан асиметричен дизайн, и се предлага в комплект с кожен калъф с вградена батерия.

Моделът има опция за ръчно завъртане на ориентацията на екрана в хоризонтално или вертикално положение с цел по-удобно разглеждане на PDF документи, графики, таблици и уеб страници.

Той предлага два уникални характеристики:

* Асиметричен дизайн – заостреният дизайн е изместен на една страна, където са позиционирани два специални бутона за по-удобно и лесно прелистване на страниците.В комбинация с ергономичния захват това прави Kindle Oasis лесен за използване с една ръка.

* Калъф с батерия – електронния четец  идва с допълнителен кожен калъф, който има вградена батерия. Благодарение на това, потребителите ще могат да използват Kindle Oasis в продължение на няколко месеца, а не седмици, без да има нужда от презареждане.

Виж е-четци киндъл на супер цени тук

Моделът е проектиран така, че да може лесно да се държи с една ръка и още повече наподобява традиционна книга, благодарение на един от издадените си ръбове.

Kindle Oasis (2016) е по-лек от една реална книга и може да побере хиляди книги

ЧЕТЕЦ ЗА Е-КНИГИ NEW 2016 AMAZON KINDLE OASIS 4GB (8th.GEN), 6 ИНЧА HIGH – RESOLUTION DISPLAY (300 PPI), WI-FI (BLACK) E-BOOK READER . Промоционални оферти и ниски цени. Бърза доставка. Пазарувай в Mallbg.

Моделът разполага с речници на следните езици – английски, немски, френски, испански, италиански, португалски, китайски, японски и руски. Четецът предлага възможност за добавяне на речници, включително и английско-български речник за Kindle.

Моделът разполага с чувствителен на докосване 6-инчов екран с 16 нива на сивото, 300 ppi гъстота на пикселите, подсветка на екрана, тъчскрийн и специални бутони за прелистване на страниците.

Oasis предоставя текст с отчетливо, лазерно качество. Четете като от истинска хартия без отблясъци. Подобрена регулируема подсветка равномерно осветява екрана за перфектно четене навсякъде.

Пълните му размери са 143 мм x 122 мм x 3.4-8.5 мм и тежи 131 (133 за варианта с 3G) грама без калъф (107 грама с калъф), което го прави и най-лекият Kindle досега.

6-инчовият E-Ink Carta HD 300 ppi екран с резолюция 1440 × 1080 пиксела е същият като на излезлия през 2014 година Kindle Voyage, но с 60 % повече LED светлини, за да осигури достатъчна яркост при четене на светли места с пряка слънчева светлина. Това позволява на притежателите му да четат по-лесно на приглушено осветление или при ярка слънчева светлина.

Kindle Oasis е висок само 143 мм в сравнение със 162 мм височина на Kindle Voyage. И двата модела разполагат с предна светлина, но Kindle Oasis има 10 LED светлини в сравнение с модела Voyage, който има само 6 LED светлини.

Основната разлика между Oasis и Voyage (и в действителност всеки друг електронен четец) е дизайнерския принцип на проектиране.

Принципът на развитието на Kindle Oasis е да даде приоритет на ползването с една ръка

Kindle Oasis се предлага на по-висока цена от другите модели на Amazon, защото се продава в комплект със специален кожен калъф с вградена батерия, като калъфът се предлага в три различни цвята – кафяв, черен и червен. Калъфът с вградената батерия е странно решение на Amazon, защото батерията на самия Kindle Oasis издържа няколко седмици с едно зареждане и устройството няма такава голяма нужда от енергия като смартфоните.

Нов Kindle Oasis (2016) е по-лек от една реална книга и може да побере хиляди книги и е на супер цена. Той е  най-висок клас електронен четец на Amazon и е по-малък и по-тънък от предшествениците си. Със своите 130 грама и дебелина от само 3,4 мм в най-тънката си част той е най-тънкият Kindle произвеждан от Amazon досега.Очевидно Amazon иска да наложи Oasis като луксозен продукт, който няма кой знае какви технически предимства пред другите модели на Kindle, но с кожения калъф прави усещането още по-близо до четенето на истинкса книга.

При включване към захранването на устройството двете батерии се зареждат едновременно. След изключване четецът използва първо външната батерия и след изтощаването й преминава на вградената. Благодарение на това уникално решение, не само можете да пътувате до далечни места, но можете да останете там за дълго време.

Животът на батерията издържа до 8 седмици с еднократно зареждане на устройството и калъфа, при четене около половин час на ден, изключен Wireless и настройка на светлината 10. Живота на батерията варира в зависимост от използването на подсветката и Wireless свързването.

Kindle Oasis притежава вградена Wi-Fi мрежа и не се нуждае от компютър, за да се сваля съдържание. Може да свържете своя Kindle с всяка една WiFi мрежа. Четецът се свързва към безжичните мрежи, подобно на всички мобилни устройства, което позволява да закупите книга от библиотеката на Amazon за броени секунди. Поддръжка на публични или лични безжични мрежи, които използват стандартите 802.11b, 802.11g или 802.11n с поддръжка на WEP, WPA и WPA2 сигурност с използване на парола или Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Kindle Oasis (2016) има 1 GB RAM памет двойно повече от RAM паметта на другите Kindle поколения от Amazon, но капацитетът на съхранение е един и същ – 4 GB. Капацитетът за съхранение в Kindle Oasis е същият, както при другите модели на Kindle.

Паметта за съхранение е 4 GB, от които около 3 GB са на разположение на потребителите. Amazon твърди, че това е достатъчно за съхранение на „хиляди книги.“

Удвоената RAM памет, отговаря за това как работи устройството и благодарение на това трябва да работи безпроблемно и без никакво забавяне с по-напредналите операционни системи (сега и в бъдещите актуализации).

 

 

Нека видим как Kindle Oasis се различава от другите електронни четци на Amazon

*Най-тънкият Kindle произвеждан някога

*Перфектен балансиран ергономичен дизайн

*Бутони с опции за по-лесно и бързо прелистване на

страниците

*Система за едновременно зареждане на двете

батерии

*Включен кожен калъф с вградена батерия

 

Най-новият Kindle Oasis (2016) е по-компактен и е стъпка по-нагоре от всеки един електронен четец на марката, който е произведен от началото на технологията преди няколко години (TechRader).

Вие бихте желали да притежавате най-новият Kindle Oasis, дори ако той е най-скъпият модел от всички други модели на Kindle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*