НОВИНИ
Home / Лаптопи и Таблети / Новината за лаптоп ПРАВЕЦ 64М се оказа истина
Новината за лаптоп ПРАВЕЦ 64М се оказа истина

Новината за лаптоп ПРАВЕЦ 64М се оказа истина

4„След 30 години една легенда се завръща. Преносим компютър ПРАВЕЦ 64М – по-мощен и модерен от всякога.“

От вторник, 15 октомври в социалните мрежи се разпространява новина за предстоящо излизане на пазара на „нова” българска марка преносими компютри. Това е легендарният ПРАВЕЦ от близкото минало.

Новината се споделяше във Фейсбук от ентусиазирани, носталгично настроени фенове под формата на линк към уебсайта pravetz.bg. Много хора обаче не повярваха, понеже съдържанието на страницата се състоеше единствено от картинка показваща идеен проект на лаптоп ПРАВЕЦ 64М, без никакви допълнителни характеристики или контакти на производителя. Слогана също не дава конкретна информация кога може да очакваме преносимия компютър на пазара. Подвеждащо е и сведението, че ПРАВЕЦ 64М ще използва собствена операционна система, наречена ПРАВЕЦ ОС. Много скептици визираха точно операционната система като слабото звено в истинността на новината.

В следобедните часове на деня обаче, pravetz.bg беше обновен с банер гласящ „ПРЕДСТОЯЩО ОТКРИВАНЕ” и e-mail адрес за връзка с офиса на фирмата производител. В допълнение е добавена галерия с девет снимки на първия прототип на лаптопа ПРАВЕЦ 64М. Ако и това не е достатъчно на скептиците, в електронна кореспонденция производителите се ангажираха новия продукт от гамата ПРАВЕЦ да се появи на българския пазар в началото на 2014 година.

Галерия със снимки на прототипа на ПРАВЕЦ 64М можете да откриете по-долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*