НОВИНИ
Home / Хардуер / Направи си сам настолен компютър с виртуалния конфигуратор на PCmall.bg
Направи си сам настолен компютър с виртуалния конфигуратор на PCmall.bg

Направи си сам настолен компютър с виртуалния конфигуратор на PCmall.bg

Искате да си сглобите сами компютър, но се притеснявате, че отделните компоненти могат да се окажат несъвместими? Не сте сигурни дали захранването ще е достатъчно или пък процесора е предназначен за избраната от Вас дънна платка?

С витуалния конфигуратор за настолни компютри тези Ваши притеснения отпадат, а избирането на компоненти никога не е било толкова лесно. Само в няколко стъпки можете да си сглобите мечтания компютър и той да се визуализира пред Вас мигновено.

При стартиране на компютърния конфигуратор ще видите празна кутия, чакаща да изберете желаните от Вас компоненти. Като за начало трябва да посочите Intel или AMD фамилия, след което от второто падащо меню „Дъно” посочете дънна платка от списъка. Третата стъпка е избор на процесор, като в списъка са включени единствено процесорите, които са съвместими с избраната преди това дънната платка. Следват избор на РАМ памет, твърд или SSD диск (може и двата), видео карта, звукова карта, кутия, захранване (не е налично, ако кутията има вградено захранване), охлаждане и операционна система (не е задължителна). Воала! Вече имате визуализиран проект на настолния компютър, а под него можете да намерите таблица с цените на различните компоненти.

Ако все пак изпитвате затруднения с компютърния конфигуратор, винаги можете да се свържете с квалифициран консултантски екип на PCmall.bg чрез вградения в страницата „чат в реално време”, който се намира в долния десен ъгъл.

configurator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*