НОВИНИ
Home / Хардуер / Монитор Dell UltraSharp U2312HM 23″
Монитор Dell UltraSharp U2312HM 23″

Монитор Dell UltraSharp U2312HM 23″

Икономичен,  23 инча LED екран, IPS панел, регулируема поставка, атрактивна цена – всичко това описва професионалния монитор на DELL от U серията U2312HM.

Сравнен с други монитори на конкуренти производители в същата ценова гама, U2312HM е най-атрактивното и интелигентно предложение на пазара. В дизайнерско отношение U2312HM е смекчен в елегантна и извита фигура. Комбинацията от черни и сребристи цветове допълва усещането за стил.

3DELL U2312HM има и някои добре приети от бизнес клиентите практически щрихи. Изисква се само една ръка за регулиране на височината и наклона на екрана. Поставката придържа монитора стабилно и плътно, като липсва стандартното потрепване като при по-евтините модели, а овалния и силует улеснява увиването на кабели около нея.

От задната страна има множество изходи и входове за свързване: D-SUB, DVI, DisplayPort и четири 2.0 USB порта разпределени по два вляво и долната страна на монитора. Единственото липсващо е вградени звукови тонколони, което не представлява проблем при този бизнес клас монитори.

Както можете да очаквате с неговия IPS панел, U2312HM осигурява пищно и наситено изображение. LED подсветката гарантира максимална яркост 352 cd/m². Има лек ореол от светлина по краищата, които може да бъде видян единствено в абсолютно тъмно помещение. Това не би попречило на работата, понеже при дневна светлина не си личи. По-важното е, че подсветката е в целия панел.

Точността на цветовете се равнява с тази при най-добрите модели монитори и в съчетание с високото качесто на подсветката нарежда U2312HM сред най-предпочитаните монитори на пазара. Контраст 1000:1 означава висока дейталност при тъмните кадри и сцени.

Консумацията на енергия при U2312HM не би трябвало да бъде проблем, тъй като LED подсветката му е по-скромна от колкото на останалите IPS монитори.

Цената от приблизително 380 лв. прави U2312HM един от най-конкурентноспособните  монитори на пазара. Той е предпочитан както от големи корпоративни предприятия за бизнес монитор, така и от частни потребители, целящи да го използват в домашни условия за персоналния си компютър.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*