НОВИНИ
Home / Гейм Зона / Механични геймърски бутони Razer Orbweaver
Механични геймърски бутони Razer Orbweaver

Механични геймърски бутони Razer Orbweaver

В края на 2010-та, Razer пуснаха на пазара Razer Nostromo, а сега нека се запознаем с наследника RAZER ORBWEAVER. С този продукт Razer отново приковават вниманието на геймърите към себеси. Характерен уникален дизайн механични бутони Orbweaver – FRMLFull mechanical keys с възможност за лекота при позициониране на ергономичната и компактна подложка, която е предвидена за комфорта на китката, палеца и показалеца, както и цялата длан. Ще обясня: Разстоянието между различните части (поставката за дланта и т.н.) вече може да се конфигурира, което означава, че новия контролер ще може да пасне на размерите на ръцете на максимален брой хора. Страхотните Cherry MX Blue суичове от Blackwidow-а са новите бутони на Orbweaver-а. В сравнение със своя предшественик Orbweaver-а е получил още един ред бутони – има 20 на брой. Размера в дълбочина на механичните бутони е 202 mm, височината им 154 mm, ширина 55mm и тежат само 0,395 kg. Притежават USB интерфейс. Към всеки от клавишите има вградена подсветка, а някои от бутоните притежават допълнения за програмиране с индивидуални предпочитания. Към всеки от профилите на клавиатурата могат да се добавят 8 различни команди. Преминаването към тях може да е мигновено или в режим на задържане до активиране на избрана комбинация от настройките.

Razer Orbweaver борави с Cherry MX Blue механизми за бутони, с пълна anti-ghosting поддръжка на всеки един от 20-те клавиша и това спомага адекватната функция при натискане на повече от един от тях. Удобство представлява и неограничената записваща макро настройка.

Ключови предимства: 

Механични бутони с 50g сила за активация (Cherry Blue)
20 програмируеми бутона
Програмируем 8-посочен бутон за палеца
Регулируеми подложки за ръката, палеца и китката
Лесо превключване между до 8 различни профила
Неограничена дължина на записаните макро настройки
Неограничен брой записани профили
Зелена подсветка на бутоните
Synapse 2.0 поддръжка
Приблизителни размери в милиметри: 55 х 154 x 202
Приблизително тегло: 395гр.

Механични бутони Orbweaver – FRMLFull mechanical keys са онова допълнение, от което се нуждае всеки геймър. Подходящи за ежедневна употреба и във всякакви условия. При голяма част от игрите (FPS, RPG, MMO и т.н.) Orbweaver-а напълно замества клавиатурата (освен когато се налага да пишете) и е уникално удобен за игра. Цената не подлежи на коментар – както всички артикули, носещи марката Razor и този продукт държи висока цена. Качеството и функционалността обаче нямат равни – веднъж опитали ORBWEAVER не бихте го заменили.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*