НОВИНИ
Home / Забавление / Дрон DJI Phantom 3 Standard Drone – квадрокоптер
Дрон DJI Phantom 3 Standard Drone – квадрокоптер

Дрон DJI Phantom 3 Standard Drone – квадрокоптер

Дрон – квадрокоптер DJI Phantom 3 Standard


Виж модели тук: Дронове

Най­-достъпният Phantom 3 е вече реалност. DJI Phantom 3 Standard притежава всичко необходимо за заснемането на изключително видео от въздуха, като същевременно идва на невероятна цена за възможностите си!

DJIBanner 2_3Най­-достъпният Phantom 3 е вече реалност. DJI Phantom 3 Standard притежава всичко необходимо за заснемането на изключително видео от въздуха, като същевременно идва на невероятна цена за възможностите си!

Камерата разполага с 2.7К резолюция за видео, която позволява заснемането на изключителни, спиращи дъха кадри.

Дронът се управлява от новата DJI GO App и вече познатото дистанционно от втората серия Phantom.

Батерията позволява до 25 минути полет с дължина до 1000 метра при пряка видимост.

Вече е налична и функцията Follow Me, при която дронът Ви следва, като ваш персонален оператор.

Също така, коптерът ще има възможност за летене по зададени точки на картата, както и Point of Interest режим, в който описва окръжност около зададен обект.

FPV системата отново е с Lightbridge технология и позволява 720p видео в реално време на 1000 метра при пряка видимост.

Безжичният контролер е с мощна вградена батерия, която се презарежда лесно и бързо през стандартен USB вход. Апликацията DJI GO App богата на функционалности и предлага видео редактор, пълна телеметрия, лог на полетите, летателен симулатор и много други.

DJI Phantom 3 Standard е проектиран специално за любители фотографи, които нямат нужните умения или квалификация да управляват професионална летяща платформа.

Phantom 3 Standard се управлява през DJI GO аплиакцията, която е с изключително удобен интерфейс и позвоялва бързо и лесно боравене с дрона и камерата му.

Камерата на Phantom 3 Standard също е създадена от нулата и е максиамлно оптимизирана, за да предостави изключително качество на видеото с голяма детайлност.

Всичко, което камерата заснема може да се вижда на вашият смартфон или таблет в реално време с HD качество.

За Phantom 3 Standard DJI са изпозлвали прочутата си технология Zenmuse, с която е изработена стабилизиращата стойка за камерата. Тя стабилизира образа в реално време и обира всички вибрации, получени в следствие работата на дрона. Така вашето видео ще е перфектно всеки път, независимо как управлявате дрона си. Phantom 3 Standard разполага и с новите интелигентни летателни режими на DJI, които бяха добавени в 14 версия на фърмуера. Режимите са Follow Me, Waypoints, Point Of Interest, Course Lock и Home Lock. Как работят въпросните режими можете да прочетете по­надолу в страницата.


Мощна FPV система

Дрон Мощна FPV система


Phantom 3 Standard отново използва Lightbridge технология, за да предостави изключително качествена FPV картина с [email protected] резолюция на Вашия таблет или смартфон с обхват до 1000 метра!

Логове за всеки полетДрон Логове за всеки полет


Интелигентната апликация DJI GO App дава възможност на пилота да записва всеки един полет на дрона, заедно с цялата информация за него, точно както черната кутия при самолетите!

Висококачествено видео и снимки

 


Професионалнен клас камера и оптика ­ висококачественият обектив и оптичен сензор позволяват UHD 2.7K (до 30к/с) запис на видео и 12Mpix снимки. Обективът е широкоъгълен с f/2.8 и 94° FOV

GPS в реално време

 


Дроните Phantom 3 винаги знаят къде се намират и къде се намирате Вие! По този начин Ви дават реална представа за оставащото полетно време и се позиционират изключително точно на картата!

Дълга продължителност на полета


Дроновете от серията Phantom 3 се захранват от мощни интелигентни батерии, които им осигуряват дълга продължителност на полета. Батериите на DJI са снабдени с микропроцесор, който следи състоянието им и не позволява на настъпват дефекти.

 Удобно дистанционно управление

 

 


Дроновете DJI Phantom 3 Standard се управляват от вече познато на публиката дистанционно. Контролерът предоставя обхват от 1000 метра и идва с вградена LiPo батерия с голям капацитет, която се зарежда лесно и бързо през USB.

 DJI интелигентни полети


Интелигентните режими на летене Ви позволяват да автоматизирате полета на Вашия Phantom 3 дрон, който да лети автономно, докато Вие управлявате камерата и записвате видео с висока резолюция. Follow Me, Waypoints, Point of Interest, Course Lock и Home Lock са новите летателни режими, които ще можете да използвате.

 DJI Follow Me режим


Follow Me функцията позволява да зададете височина и разстояние на дрона, след което той започва да Ви следва, докато се движите пеша, с колело, кола, лодка и др. По този начин ще можете сами да заснемете Вашите екстремни спусканиясъс ски, да си направите селфи от въздуха и много други.

DJI Waypoints режим


С Waypoints режима, Вашият дрон може да се движи по предварително зададени на картата точки, като за всяка една от тях Вие можете да зададете височина и скорост, с която да се придвижва към следващата. В този режим дронът се управлява автоматично, благодарение на GPS, а Вие управлявате само камерата.

 DJI Point of Interest режим


Този режим е незаменим при заснемане на високи сгради, паметници на културата, монументи, неподвижни обекти и други. Задайте точка на картата, височина и диаметър и дронът ще започне на описва избрания от Вас диаметър около избраната точка на избраната от Вас височина

DJI Home Lock режим


В режим Home Lock, управлението се заключва по посока на зададената Home Point (точка на излитане), независимо от посоката на движение на дрона. Функцията е особено полезна, когато трябва да си върнем контрола над дрон, който е настроен да лети в атоматичен режим.

 DJI Course Lock режим


В режима Course Lock, контролите се заключват така, че независимо от посоката на летене на дрона, посоките на управлението остават непроменени. Този режим е предпочитан, когато пилотът се движи в различна посока от тази на дрона.

 


Комплектът съдържа:

 • DJI Phantom 3 Standard дрон с камера;
 • Дистанционно управление;
 • UHD камера с триосна стабилизираща стойка;
 • Интелигентна батерия;
 • Зарядно за интелигентна батерия;
 • 4 Самозатягащи се пропелери;
 • Упътване за употреба;
 • Аксесоари;

Характеристики:

 • Phantom 3 Standard
Модел на летателния апарат
Тегло 365 g
Точност на кръжене
Максимална скорост на издигане 5 m/s
Максимална скорост на спускане 3 m/s
Максимална скорост на полет 16 m/s (ATTI mode, без вятър)
Максимална скорост на завъртане около оста
Максимален наклон при полет
Максимално тегло при полет
Максимално времетраене на полета До ок. 25 минути
Максимална височина на полета До 6000 m надморско равнище, до 120 м от точката на излитане
Устойчивост на вятър
Температурен диапазон 0° до 40° C
Размер (диагонал, с витла)
 •  Камера
Модел
Ефективни пиксели 12MP
Максимален размер на снимките 4000×3000
ISO 100-3200 (видео)100-1600 (фото)
Скорост на затвора 8s - 1/8000s
Зрителен ъгъл 94°
Сензор 1/2.3”
Обектив 20mm (35mm еквивалент) f/2.8
Режими на снимане (фото) Серия: 3, 5, или 7 кадъра; Клин: 3/5 кадъра с 0.7 EV отклонение; Time-Lapse
Режими на снимане (видео) 2.7K: 2704 x1520p 24/25/30 (29.97)FHD: 1920x1080p 24/25/30HD: 1280x720p 24/25/30/48/50/60
Максимален видео bitrate 40 Mbps
Файлови формати Micro SD Card: FAT32/exFATPhoto: JPEG, DNGVideo: MP4, MOV (MPEG-4 AVC)
Памет
 • Стабилизираща система за камерата
Ъглов вибрационен обхват ±0.02°
Диапазон на работа Наклон: -90° до +30°
Скорост на действие
 • Дистанционно управление
Работна честота 5.725 GHz – 5.825 GHz, 922.7 MHz – 927.7 MHz (само за Япония)
Обхват До 1000 м (FCC, без препятствия и интерференции), до 500 м (CЕ, без препятствия и интерференции)
Мощност на предавателя (EIRP) FCC: 19 dBmCE: 14 dBm
Видео изход
Поставка за мобилно устройство Да, до 170мм ширина на устройството
Захранване 600 mA @ 3.7V
 • Интелигентна батерия
Модел PH3-4480 LiPo 4S
Капацитет 4480 mAh
Тегло 365 g
Температурен диапазон 0° до 40° C
 •  Мобилно приложение
Системни изисквания iOS 8.0, Android 4.1.2 или по-късни версии
Поддържани мобилни устройства * iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular, iPad mini 3, iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. Оптимизирано за iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus. * Samsung tabs 705c, Samsung S6, Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Huawei P8 Max, Nubia Z7 mini,Sony Xperia Z3, MI 3, MI PAD, Smartisan T1.* Разработването на версии за други устройства с Android продължава

Виж модели тук: Дронове

Най­-достъпният Phantom 3 е вече реалност. DJI Phantom 3 Standard притежава всичко необходимо за заснемането на изключително видео от въздуха, като същевременно идва на невероятна цена за възможностите си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*