НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / Автомобилни камери GoClever
Автомобилни камери GoClever

Автомобилни камери GoClever

GoClever е европейска фирма, базирана в Познан, Полша, предлагаща иновативни решения в областта на електронните технологии през последните 6 години. Тя се гордее с качествените си продукти на достъпни цени. Дейността и е фокусирана върху предлагането на високотехнологични напреднали и лесни за употреба уреди, които отговарят на всички европейски стандарти и изисквания. Стратегията им е оценена в над 20 страни на Стария континент и Азия. Тя е в топ 3 на най-големите играчи на пазара в Централна и Източна Европа.

Сред аксесоарите, които предлага са и мобилните камери за автомобил. Те се радват на голямо търсене в Русия и страните от бившия Източен блок. От скоро могат да бъдат закупени и на територията на България.

Камерите предлагат множество полезни функции като: запис на HD видео с резолюция 1920х1080 пиксела, инфраред сензори и заснемане при пълен мрак, снимки в 12 мегапиксела, HDMI порт, mini USB порт, слот за карта памет до 32 GB, поставка за кола.

С малките си размери 100 x 54 x 34 мм и тегло от 124 грама автомобилните камери GoClever не пречат по никакъв начин на шофьора, напротив, те са негов верен помощник в различни ситуации. Дупките по пътищата също не са препятствие за тях, тъй като имат вграден автоматичен анти-вибрации софтуер.

В пакета заедно с камерата, като варират според различните модели, са включени следните аксесоари: зарядно за кола, зарядно за 220V ток, поставка за кола, два USB кабела, HDMI кабел, AV кабел, калъфче и презареждаща се литиево-йонна батерия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*