НОВИНИ
Home / Гейм Зона / PlayLink- геймпад винаги с теб!
PlayLink- геймпад винаги с теб!
PlayLink- геймпад винаги с теб

PlayLink- геймпад винаги с теб!

PlayLink– геймпад винаги с теб!

Вашият Смартфон или Таблет вече е геймпад за PlayStation 4

 

PlayStation е на пазара още през далечната 1994 година, пуснат от Sony Interactive Entertainment. Той излиза първо на японския пазар, а след почти една година и по целия свят. Sony се радва на успех в почти всички игрални жанрове. За разлика от тогава, днес вече PlayStation има в почти всяка къща. Той става бързо неразделна част от всеки уютен дом. PlayStation-а е този, който ни забавлява дълги, неусетни часове пред телевизора. Проблем става когато желаещите приятели и членове на семейството стават повече от джойстиците и повечето трябва да гледат и да чакат реда си. Sony, търсейки варианти как да задоволят максимално потребителите си, решават да обърнат внимание на този проблем. Проблема с недостига на джойстици за всички приятели, притекли се за един безгрижен уикенд пред PlayStation-а. Невероятните разработчици на Sony Interactive Entertainment стигат до иновацията PlayLink.

PlayLink е приложение позволяващо вашият смартфон или таблет да бъде използван, като джойстик. Това е наистина лесен начин всеки да се включи в забавлението. Не е нужно да се носят и раздават на ляво и на дясно джойстици, да се опъват или разплитат кабели. Сега джойстика е във вашият джоб и си винаги готов да се включиш в забавлението. PlayLink е идеалният начин да включиш всички в забавлението, независимо от това какво харесвате – викторини, парти игри с пеене или друга невероятна игра, която може да играеш с приятелите си. Някой може да реши, че това е сложно и че ще му отнеме време, но не е така. От Sony са помисли върху това и са го опростили именно, за да може всеки да се възползва от PlayLink и това да не отнема време и нерви в инсталиране на сложни софтуерни програми или закупуване на отделни притурки.

Всичко, което трябва да направите е събрано в 4 прости стъпки. След като сте закупили или свалили желаната от вас игра от поредицата на PlayLink за вашият PlayStation 4 идва време за втората стъпка, която е лесна и позната вече на всеки притежаващ смартфон устройство или таблет. Инсталиране на безплатното приложение на играта от световно достъпните Google Play Магазин или Apple App Store. Третата стъпка е да се свърже смартфона или таблета към PlayStation 4, като джойстик, което се случва по- абсолютния същия начин, като обикновен джойстик с Wi-Fi. Последната и най- яка стъпка е “Започни играта!” и се забавлявай.

Събери всички пред телевизора, за едно невероятно приключение, за което ще им трябва да си носят само смартфона, което правят и без предупреждение. Заглавия на игри в поредицата на PlayLink може да откриете от “That’s You!”- забавно-ироничен персонален тест, с който може да разберете какво наистина мислите един за друг, та до “SingStar Celebration”- игра която ще те накара да пееш и танцуваш, с най-готините, хитови парчета. Други интригуващи заглавия са “Knowledge is Power”, “Hidden Agenda”, “Frantics” и “Planet of the Apes: Last Frontier”. Ако се размечтахте за тези незабравими забавления с приятели и семейство, но все още нямате PlayStation 4 или смартфон, веднага може да отворите онлайн магазина Mallbg.com и да си изберете устройство, отговарящо на вашият вкус и изисквания, сред големо разнообразие предлагащо ни Mallbg.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*