НОВИНИ
Home / Фото и Видео Техника / GoPro Hero3+ Silver Edition (Ревю)
GoPro Hero3+ Silver Edition (Ревю)

GoPro Hero3+ Silver Edition (Ревю)

GoPro Hero3+ Silver Edition – Уловете света около вас.

Hero3+ SilverАко сте пропуснали момента да си вземете GoPro Hero3, не се притеснявайте – изчакали сте точното време. С GoPro Hero3+ Silver Edition ще получите по-високо качество на същата цена. Подобрената версия идва с намален размер и тегло, по-бърз Wi-Fi, подобрено качество на картината при ниско осветена среда, намаление на дисторсията и батерия с 30% по-дълъг живот. В този случай поговорката „добрите неща се случват на търпеливите” важи с пълна сила.

GoPro Hero3+ Silver в сравнение с предшественика си е 15% по-лека, както и размерите и са намалени с 15%, което я прави още по-компактна и удобна за любителите на екстремни спортове и забавления. В интерес на истината теглото на новата камера е само 63 грама. Корпуса на камерата си запазва традиционния черен цвят на задната страна, а лицевата страна изпъква с голям обектив и достъпен и прогресивен потребителски интерфейс. Изцяло обновения водоустойчив калъф предпазва камерата до дълбочини от 40 м.

Асферичната леща на обектива наречена от GoPro „шестият елемент”, запазва плоския дизайн на предшественика си. Но какво се крие зад названието „шестият елемент”? Казано на прост език – обектива е проектиран да работи равномерно както при силно осветени условия, така и при липса на достатъчно светлина. За по-напредналите – f/2.8 – 6.0 обектив. Това означава, че качеството на видеото ще е еднакво остро без значение дали слънцето е в летния си зенит или вече залязва. В допълнение, инженерите на GoPro са обърнали специално внимание на подобряването на остротата на изображенията и намаляване на дисторсията. Новия обектив на GoPro Hero3+ Silver Edition позволява Ultra-wide, Medium и Narrow обхват на картината, както и автоматично или ръчно регулиране на белия баланс (3000k, 5500k, 6500k, Cam Raw). По този начин можете да се насладите на кристално чиста резолюция от изгрев до залез.

GoPro Silver Edition

Говорейки за резолюция, новият GoPro Hero3+ Silver Edition изпъква сред другите камери на пазара със своята Ultra-High резолюция и двойно по-бърз процесор от колкото на предшественика си Hero3. Честотата на кадрите също е значително повишена – 1080p при 60fps, 960p при 60fps и 720p при 120fps. Ако сте любител на “slow-motion” кадрите, Hero3+ Silver е като подарък от боговете. А споменахме ли, че всичко това може да бъде уловено в Ultra-wide режим? Мисля, че да, но не можем да спрем да се удивляваме на тези характеристики. Страхотно! При използване на камерата като фотоапарат (10MP), е включена опция за автоматична самоснимачка с интервали от 3, 5 и 10 снимки за секунда и възможност за успоредно заснемане на видео и снимки.

Подобрение е претърпяло и качеството на звуковия запис. С усъвършенстваната система за намаляване на шума от вятъра, камерата ще запише с кристално качество всички тънкости и ругатни на вашето изживяване. Компресията на аудио сигнала е AAC w/AGC медийни формати, което означава, че вече звука ще заема по-малко място на картата и респективно ще имате повече пространство за по-дълго видео.

GoPro WiFiСъщо както Hero3, Hero3+ има вграден Wi-Fi приемник, предназначен за свързване и управляване на камерата с дистанционно (закупува се отделно) или директно чрез смартфон или таблет. Със специално предназначен софтуер за Android или iOS ще виждате и навигирате в реално време  какво заснема вашата камера.

Интерфейса на камерата предлага богато разнообразие от формати – Micro-HDMI Port, Composite A/V Adapter, USB, Micro SD и 3.5mm Stereo Mic Adapater. Също така Hero3+ е напълно съвместима с най-новите версии Mac OS и Microsoft Windows.

GoPro Hero3+ Silver Edition се предлага в само в един цвят и размер. В базовия комплект е включена самата камера, водоусточив кейс, литиево-йонна батерия и 5 вида устройства за закрепяне – QR щипка, J-образна щипка, 1 права лепенка и 1 извита лепенка, както и USB кабел за зареждане. За съхраняване на данни камерата се нуждае от MicroSD клас 10 или по-висок, с размер до 64 GB. Цената на комплекта в България е около 670 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*