НОВИНИ
Home / TV, HiFi и Проектори / Edifier – Страст за качествен звук
Edifier – Страст за качествен звук

Edifier – Страст за качествен звук

1Edifier® Technology Company започва пътя си през 1996 година като малък смеен бизнес за поръчков дизайн на аудио системи. Компанията, позиционирана в Бейджинг, първоначално е насочена изключително към вътрешния пазар на една от най-големите световни икономики – Китай, но с времето израства до огромна интернационална структура с представителства в Северна Америка, Южна Африка, Европа, Великобритания, Средния Изток и Тихоокеанска Азия. В момента Edifier разполага с технологични централи във Ванкувър, Канада и Бейджинг, Китай, занимаващи се с изследвания, разработки и дизайн на звукови системи за дома и офиса.

3Всички продукти от каталога на Edifier са ексклузивно проектирани и разработени от квалифицираните специалисти на компания. Цикълът от идеен проект, през звуков инженеринг до изработката и на най-малкото винтче и мембрана е затворен и се извършва изцяло в технологичните центрове и фабрики на китайската марка. Човешкият ресурс наброява над 3000 служители и е най-ценният капитал на компанията според основателя и изпълнителен директор Wendong Zhang. Звуковите решения на Edifier могат да бъдат намерени на пазара в над 70 страни, включително и България.

4Edifier International е специализирана в дизайна и производството на висококачествени звукови системи от най-висок клас както за дома, така и за офиса, предлагайки широка гама от продукти, подходящи и за най-изискания вкус и слух. Компанията е известна с изследванията си в областта на акустичните технологии, отличните производствени стандарти и безкомпромисно качество в дизайна и продукцията на аудио техника. „Edifier е отдадена на съвършенството във всички свери на звуковите решения – PC audio, Multimedia, Docking audio, IT lifestyle audio и home lifestyle audio” с гордост заявява Wendong Zhang

Разрастването на Edifier е постоянен процес, който се изразява в разширяване на гамата от продукти и пазара, на който се предлагат. Целта на фирмата за следващите 5 години е утвърждаване на качеството и широка разпознаваемост на световния пазар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*