НОВИНИ
Home / Забавление / ФИФА 18 е вече тук за Playstation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 и PC – FIFA 18
ФИФА 18 е вече тук за Playstation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 и PC – FIFA 18

ФИФА 18 е вече тук за Playstation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 и PC – FIFA 18

FIFA 18 e пробив, дори ако все още е до голяма степен усъвършенстване на нещата, които серията прави добре през по-голямата част от това конзолно поколение и се стреми към съвършенството.

За удобството на феновете на FIFA, сега играта се предлага в 5 варианта, на които може да играете играта. Може да играете FIFA 2018 на PlayStation 4, PlayStation 3 на Xbox one и на Xbox 360, също така може да закупите играта и за персонален компютър (PC).

Можете да закупите вашата ФИФА 18 от тук

За удобството на феновете на FIFA, сега играта се предлага в 5 варианта, на които може да играете играта. Може да играете FIFA 2018 на PlayStation 4, PlayStation 3 на Xbox one и на Xbox 360, също така може да закупите играта и за персонален компютър (PC)-Вземи от MALLBG.

Очакванията към ЕА винаги са високи щом става въпрос за FIFA, но след изненадата на миналата година, работата с екипа на Frostbite и изпълването на играта с живот, тази година искаме още повече. Най- важният, за една игра фактор – геймплейът, е доста добър в новата версия. Пасовете по трева са точни, центриранията са добри, както и движението на играчите по терена, като за най- добрите е използвана новата Real Player Motion Technology, която позволява на играча да се движи по терена с характерните си в реалния свят движения и позиция на тялото. Важно е да се има предвид, че изкуственият интелект в играта вече не подпомага защитните действия на играча зад джойстика и цялостната концепция на играта в защита е променена.

FIFA 18 – Всичко е в детайлите – ФИФА 18

Друг любопитен аспект е включването на познатите ни от други игри, но също така не харесвани от мнозина Dramatic moments, които фокусират вниманието върху събитие с особено значение, като отбелязването на гол, феноменално вратарско спасяване или грубо нарушение. Включени са и най- доказалите се във времето отборни тактики, от тики- така до дълбока преса, които разкриват пред играча множество нови възможности за отиграване на топката.

FIFA отдавна подкрепя геймплея си с най-добрия звук, визуални ефекти и мачове, това отново се вижда във FIFA 18. Последните две издания на играта се съсредоточиха върху автентичността на Висшата лига – стадиони, излъчвани надписи и т.н. – сега фокусът се насочва към MLS и La Liga в Испания (вероятно защото и двете играят или могат да изиграят важни роли в историята). От страна на графиката, разработчиците са достигнали едно ново ниво в гейминг еволюцията, от свръх реалистичните триизмерно сканирани лица на играчите, до публиката реагираща на случващото се на терена, реалната позиция на слънцето спрямо часа и терена, променящ се по време на игра, всичко в новата FIFA 18 е изпипано до съвършенство. Тя все още е съблазнителна и носи вълнение със себе си, продължава да дава дълбоко и вълнуващо футболно изживяване за любителите на футбола.

Оналйн магазин MALLBG предлага FIFA 18 на изгодни цени вижте тук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*