НОВИНИ
Home / Забавление / BLACK FRIDAY-ЧЕРЕН ПЕТЪК-Промоции / Петък в Черно 2017г. в MALLBG ! ПРОМОЦИИ ДО -50 % за Избрани продукти !
Петък в Черно 2017г. в MALLBG ! ПРОМОЦИИ ДО -50 % за Избрани продукти !

Петък в Черно 2017г. в MALLBG ! ПРОМОЦИИ ДО -50 % за Избрани продукти !

ПРОМОЦИИ ДО -50 % – 2017

„Петък в Черно“ в MALLBG

Кога е Черен петък 2017 –  Black Friday e на 24.11.2017 г.

Black Friday промоции 2017 - Онлайн магазин MALLBG. Виж офертите

За първи път словосъчетанието „Черен Петък“, се появява във Филаделфия средата на миналия век. Местните полицаи на жаргон наричали този петък „Черен“ заради големите задръствания по пътищата. Други пък смятат, че е заради големите тълпи хора по улиците, излезли на разходка след похапването на печена пуйка, които погледнати от разстояние изглеждали сякаш черен мрак е погълнал града. Това е произхода на наименованието на деня, но защо е по специален от другите дни. На този ден, всички търговци пускат огромни промоции, хиляди отстъпки, валчери и въобще този ден е рая за клиентите. През годините конкурентните магазини, за да привлекат повечето хора, отваряли обектите си ранно сутрин към 4-5 часа, а хората са били принудени да спят пред магазините, за да вземат най- изгодната оферта. При онлайн магазините няма този проблем, не е нужно да се чака някакъв утринен час, защото търговията започва в полунощ с първите секунди на денонощието. Този рай в тазгодишния „Черен петък“ е в онлайн магазин Mallbg.com, който ще предлага ПРОМОЦИИ ДО -50 % за избрани продукти! Промоциите в Категория IT и Електроника са:

Влезте бързо в Mallbg.com и грабнете невероятните отстъпки.

Е-четци и Таблети до 20%

Игрови конзоли до 20%

Игри до 40%

Аксесоари за конзоли до 30%

Гейм Зона до 25%

Процесори и Видеокарти до 15%

Компютърна периферия до 20%

Обективи за фотоапарати до 15%

Принтери, Мултифункционални  У-ва и Скенери до 10%

Консумативи за принтери до 50%

Носители на информация до 15%

Тази година Mallbg.com ще представя и невероятни отстъпки в раздела „ЗА ДОМА“:

Електроуреди за дома до 10%

Красота и Здраве до 15%

Всичко за детето до 50%

Козметика до 50%

Влезте бързо в Mallbg.com и грабнете невероятните отстъпки.

Черен петък  или Black Friday е денят, веднага след един от най- големите празници в Америка, а именно „Денят на благотворителността“. Смята се, че този ден бележи началото на Коледното пазаруване, като този ден е пълен с намаления и хиляди страхотни предложения и оферти. Но защо „Черен“? Защо не е Червен или Бял, след като предстои Коледа? За разочарование на феновете на ужасите и мистериозните загадки, този ден не е „Черен“, поради някоя фрапираща случка от ужас филм и също така няма нищо общо с фаталния „Петък 13-ти“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*