НОВИНИ
Home / Забавление / МАСАЖИ И РЕЛАКС В МАЛЛБГ
МАСАЖИ И РЕЛАКС В МАЛЛБГ

МАСАЖИ И РЕЛАКС В МАЛЛБГ

МАСАЖИ И РЕЛАКС В МАЛЛБГ

Масажните столове бяха представен за първи път на потребителския пазар в края на 80-те. След около десетилетия интерес към технологията, конкуренцията се увеличи, стимулирана да създава най-ефективните модели.

Със забързания и крайно модерен начин на живот, всеки се нуждае от известно време да се отпусне и да си почине. Един от най – добрите начини да го направим е чрез масаж. Той помага да се облекчи болката в тялото, но освен това има и много други ползи за здравето. Премахва стреса и тревожността от тялото, с което се понижава и кръвното налягане.

Всеки може да получи професионален масаж в СПА центъра, но не всеки има време за редовни сесии. Масажните столове предлагат по – достъпна и лесна за ползване алтернатива със същите предимства за здравето. Предназначението им е да подражават на движенията итехниките на действителна масажистка. За да ви помогнем да намерите най – подходящия за Вас стол, ние сме подготвили масажен стол Rexton, който е подходящ за релаксация, тонус и терапия с функции за ролков масаж, въздушен масаж, нагряване и Bluetooth стерео говорители за безжична връзка с мобилни устройства. Оказва положителен ефект при болка в ставите, болка в гърба, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо натоварване, облекчава умората, главоболието и мускулните спазми. Големия обхват на масажния механизъм, гарантира пълното отпускане на вашето тяло.

МАСАЖЕН СТОЛ REXTON, ЗА РЕЛАКСАЦИЯ, ТОНУС И ТЕРАПИЯ LT328A-B

А какво по-хубаво от това, след дълаг и уморителен ден, да се отпуснете в уюта на дома ви!? Друг компромисен вариант, поради липса на пространство в дома ви, могат да бъдат и масажните подложки, които освен масаж имат и функция нагряване. Могат да се използват както у дома така и по време на път.

Масажна подложка с ергономичен дизайн е и модела Rexton – CF 2508 която предлага разнообразен и балансиран масаж с различен интензитет и времетраене, както и функция за нагряване.

МАСАЖНА ПОДЛОЖКА REXTON CF-2508, НАГРЯВАНЕ, РАЗЛИЧНИ ПРОГРАМИ ЗА МАСАЖ, CF-2508

Независимо дали търсите масажен стол, за да успокоите болката в гърба или стол за релаксация, може да разгледате предложенията за масажни столове и подложки, от Mаllbg.com – има по нещо за всеки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*