НОВИНИ
Home / Сравнения / Краля на четците Kindle Oasis 2017

Краля на четците Kindle Oasis 2017

ЕЛЕКТРОНЕН ЧЕТЕЦ KINDLE OASIS E-READER, ВОДОУСТОЙЧИВ 2017

Ако сте тръгнали да си купувате електронен четец или да подарите такъв на ваш близък и сте стигнали до Kindle, то Вие сте на прав път. Марката е на пазара вече повече от 10 години. Тя се е утвърдила, като марка електронен четец и не случайно я наричат „iPhone на четците“. Понеже тя не следва рамките на подобните устройства, тя прави тенденции и се гмурка в дълбокото, за да представи на потребителите, нови и не виждани до сега в тези устройства, функции. С времето марката Kindle просто става синоним на електронен четец.

Наименованието на марката също е впечатляващо „Kindle“- означава да запалим огън, това е идеална метафора за това устройство. Наименованието може да се тълкува по много начини. Може да е запалването на искрицата в хората или пък символ на откриването на огъня- откритие досущо на марката Kindle, бележещо скок в развитието на човечеството.

Още през далечната 2004 година, Джеф Безос – основател и главен изпълнителен директор на Amazon, казва на своите служители да изградят най- добрия електронен четец в света. Това може да се каже, че е перфектно изпълнена задача. До днешна дата няма модел, който да надмине Kindle по функции, дизайн и надеждност. Kindle владеят пазара и не само. Те владеят милионите любители на книги по целия свят, като им се предлагат по удобни и иновативни модели. 

За тази година Amazon, ни е подготвил неустоимият Kindle Oasis, който ще излезе на пазара точно на Хелоуин – 31.10.2017г. Този електронен четец надминава всички, такива излизали някога. Наричан „Краля на четците“ Kindle Oasis сега е с по- голям екран, в размерите на 7 инча. Поддържа аудио формати за аудио книги и най- сетне е напълно водоустойчив. Новият Kindle Oasis не е просто някаква нова версия, той е уникален по рода си. Той не само е с по- голям екран, а е и с по- голяма батерия, интегрирана в самият четец, което не променя лекотата му. Той тежи само 194 грама и в най- тънката си част е 3,5 мм. Amazon не спират до тук. Електрони четец е с нов двуядрен 1GHz процесор с 512MB RAM – Интерфейс: Micro USB, Wi-fi, Bluetooth. От Amazon казват, че покритието на стъклото е най- силното до сега. Вградената схема за осветление вече е с 12 светодиода. Това са само част от подобренията в този модел. Всички характеристики и подобрения може да видите в Mallbg.com, като може и да си запазите брой и да сте от първите, които притежават новият Kindle Oasis: Виж ТУК

Не изпускайте невероятното предложение!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*