НОВИНИ
Home / TV, HiFi и Проектори / Звукови системи MICROLAB – високо качество на достъпна цена
Звукови системи MICROLAB – високо качество на достъпна цена

Звукови системи MICROLAB – високо качество на достъпна цена

1Какви са очакванията Ви при гледане на филми? Гръмотевици, взривове, шум от чупещи се стъкла… След поредния взрив на бойното поле прозорците Ви да звънтят от ударната вълна или пък да се пренесете сред горите на Елвин, или да се тресете от страх, гледайки филм на ужасите… Всички тези ефекти могат да бъдат постигнати от наистина качествена акустична система, която не е нужно да бъде съраунд. Повече съвременни стерео устройства 2.0 и 2.1 са напълно достатъчни за получаване на желания ефект и атмосфера около гледащия. Като говорим за качествени звукови системи за домашна употреба на достъпни цени, няма как да пропуснем мултинаграждавания производител MICROLAB.

Макар че MICROLAB тепърва навлиза в България и е все още сравнително непозната марка за българския кино- и меломан, тя е извоювала репутация на една от най-продаваните и предпочитани марки в целия свят. През последните години звуковите инженери на MICROLAB са насочили усилията си в създаването на революционни аудио продукти от различни категории (за настолни и преносими компютри, телевизори, CD/DVD/Blu-ray плеъри, Apple продукти и игрови конзоли), обхват и сила. Специално внимание е обърнато и на външния вид на говорителите, което ги прави идеално допълнение към холовата, кухненската или спалната мебелировка. Старанието на целия екип на MICROLAB не остава незабелязано и освен признанието на потребителите, те получават редица престижни награди за качество на звука, иновативен дизайн, бранд на годината, избор на редактора и още много на списания като Bild, PC Magazine, Techno News, I.Trends и др.

Звуковите системи от високия клас на MICROLAB, които могат да бъдат намерени на българския пазар са моделите SOLO 7C, FC 730, SOLO 2C, M1910 и FC 330. Мощността на звука при различните модели варира между 56 вата и 110 вата, а цената е между 120 лв и 340 лв. Корпуса им е изцяло дървен, за по-добри акустични качества. За удобството на потребителя също е помислено, като системите са снабдени с дистанционно управление и разнообразие на интерфейса – 3.5mm стерео жак, оптичен и коаксиален вход.

За дома, за офиса, за шоурума или за класната стая – аудио системите на MICROLAB са евтино решение, което същевременно не прави компромис с качеството на звука. Просто се настанете удобно и слушайте любимата си музика, гледайте любимите си филми или играйте любимите си електронни игри, пресъздаването на точната атмосфера оставете на MICROLAB. Обожателите на силна музика също няма да останат разочаровани – дори и при максимално натоварване на тонколоните няма да забележите промяна или загуба в качеството на звука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*