НОВИНИ
Home / Гейм Зона / Геймърски комплект Razer StarCraft 2
Геймърски комплект Razer StarCraft 2

Геймърски комплект Razer StarCraft 2

Опонентите ви еволюираха! Време е да ъпгрейднете оборудването си и да се подготвите за следващата битка. Проектирана да работи в унисон, специално създадена за StarCraft® II, този геймърски комплект от Rezer разполага с APM (Actions-Per-Minute) осветителна система, която работи в синхрон с вашия игрови и ивент APM. Той е съставен от клавиатура, мишка, пад, слушалки и чанта и ви дава скорост, точност и функционалност достатъчна да ви донесе победата срещу опонентите.

mouseМишка StarCraft® II Razer Spectre

Мишката Razer Spectre  е специално разработена за играчите, които търсят максимална скорост и прецизен контрол в RTS игри и по специално StarCraft® II. Тя е свръх лека и удобна. Снабдена е с пет бутона и чувствителност 5600 dpi. Тя дава на играча точно това, от което той има нужда без значение с коя раса игра – Протос, Теран или Зерг.

 

keyboardКлавиатура StarCraft® II Razer Marauder

Лазерно гравираните бутони се отличават и с новата, специално разработена за работа със StarCraft II  APM (Actions-Per-Minute) система за осветление, която в реално време може да променя цвета си в зависимост от скоростта на действията в играта. Тя може да се похвали с компактен дизайн, напълно годен за турнирни битки. Бутоните са точно толкова раздалечени и издадени, колкото да позволят честно, интензивно натискане, за да подобрят представянето на играча.

5Геймърски пад за мишка StarCraft® II Razer SteelSeries

Направен от висококачествен плат и гумена основа, SteelSeries QCK StarCraft II Heart of the Swarm Logo Edition е идеалната подложка за мишка за всеки геймър, който харесва текстилните падове. Лимитирана серия за феновете на StarCraft® II.

 

headphСлушалки StarCraft® II Razer Banchee

Тези слушалки акцентират върху перфектната комбинация от удобство и звукови качества и перфектно уплътнени наушници с цел най-добра шумоизолация. Razer Banshee имат също така и добре позната APM (Actions-Per-Minute) системата за осветление, която имат всички продукти от серията. Te имат и equalizer чрез, който можете да изберете настройките за вашите слушалки по най-добрия, избран от Вас начин.

6Чанта StarCraft® II Razer Messenger Bag

Чантата е предназначена за играчите, които искат да държат игровия си инструментариум компактен и предпазен от външни влияния и същевременно да изглежда готини. Конструкцията и материалите на чантата са водонепроницаеми. Вътре има място за лаптоп, игровите периферни устройства и всичко останало, от което Зерга ще има нужда на бойното поле. С чантата се завършва напълно колекционерския комплект StarCraft® II Razer.

One comment

  1. Супер .. точно това за което си мечтая

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*