НОВИНИ
Home / Гейм Зона / Геймърска серия клавиатура, мишка и подложка Razer Battlefield 4
Геймърска серия клавиатура, мишка и подложка Razer Battlefield 4

Геймърска серия клавиатура, мишка и подложка Razer Battlefield 4

Ден след официалната премиера на Battlefield 4 и десетките хиляди положителни отзиви от запалените фенове на компютърни игри, производителите на геймърска периферия Razer представиха серия специално посветена на играта. С клавиатурата, мишката и подложката, използвани от професионалните геймъри, всеки любител на военни симулатори ще има възможността да се доближи максимално близо до усещането за истинска война и ще има предимство пред опонентите от противниковия отбор.

keyКлавиатурата Battlefield 4™ Razer BlackWidow Ultimate използва патентованата технология на Razer за механични бутони BlackWidow. Тя осигурява отлична обратна връзка при натискане на бутон под формата на ясно изразено почукване по пръстите, давайки на потребителя изцяло ново усещане за клавиатура. Със своята оптимизирана система на натиск от 50g и намалено разстояние между клавишите от 2 мм. Battlefield 4™ Razer BlackWidow Ultimate позволява чувствително по-бързо и точно задействане на командите в точния момент, от колкото на която и да е друга клавиатура. С лесната за употреба система On-The-Fly, потребителят ще може бързо да записва неограничено количество „макроси” (ръчно настроени комбинации от копчета и команди) и да превключва между тях само с натискането на един бутон. Това позволява настройката на различни „шорткъти” за различните оръжия и тактики и мигновена смяна при промяна на игровите обстоятелства. Вградената подсветка на клавиатурата позволява игра в тъмни помещения. Шампиона на Battlefield 3™ Erick “2Easy” Van Hoorn от отбор „Epsilon eSports” оприличава Battlefield 4™ Razer BlackWidow Ultimate на „танк – солидно оръжие за солидна игра”.

mouseМишката Battlefield 4™ Razer Taipan е супер чувствителна на движения и насочва оръжията ви с лазерна точност. Вземете Razer Taipan’s 8200dpi 4G Dual Sensor и моментално ще се доближите до професионалните умения на големите играчи и ще получите надмощие над по-зле екипираните опоненти. Тя се отличава с изцяло нова двойна сензорна система с до 8200dpi, която разполага с основен лазерен и допълнителен оптичен сензор за още по-прецизни движения. Дизайна е ергономичен и еднакво удобен за употреба както с дясна, така и с лява ръка. В унисон със своя универсален дизайн Taipan разполага с по два допълнителни бутона от всяка страна, както и два зад скрола. Battlefield 4™ Razer Taipan е универсално решение за всеки играч, всяка игра и всяка повърхност.

В допълнение и клавиатурата, и мишката поддържат патентования софтуер от ново поколение Razer Synapse 2.0, който улеснява работата с Razer периферия. Той автоматично обновява драйвърите и системния софтуер. С негова помощ имате и възможността да запаметите вашите настройки и профили директно на „облачен” сървър на производителя и във всеки момент да ги заредите отново или директно да ги използвате на идентично устройство, което моментално придобива Вашите настройки.

padRazer Battlefield 4 Destructor 2.0 е специална, тематична версия на Razer BlackWidow Ultimate 2013. Легендарният твърд пад на Razer ще зарадва почитателите на прецизността и оптималното и точно движение с нов размер и форма. Подобреното покритие е сходно с познатото от Razer Destructor, а освежителните промени по гумираната основа осигуряват непоклатима основа за вашия успех в битките. Микротекстурираната повърхност дава оптимален баланс между скорост и контрол с всички видове сензори за безпогрешно насочване на мерника. Размерите и са 255 х 355 х 2.2 мм, а теглото само 166 грама.

Екипирайте се с целия комплект Razer Battlefield 4 и сте готови да се потопите в невероятния свят на военните действия и тактики. Освен безпогрешната прецизност, продуктите от колекционерската серия идват с кодове за ексклузивно съдържание, които могат да бъдат активирани в играта и видяни от всичките ви опоненти. Само мисълта, че притежавате професионална периферия ще внесе смут в противниковите редици и респективно предимство на Вашия отбор.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*